Poikain Parhaat käsidesi - tamperelainen firma on tehnyt lahjoituksillaan paljon hyvää

16.07.2020

PP1.jpg

Toimitusjohtaja Nikolas Jokisalo sekä useampi laatikko käsidesiä.

Poikain Parhaat on vuonna 2016 perustettu tamperelainen firma, joka loppukevään ja alkukesän aikana lahjoitti useammalle tamperelaiselle toimijalle käsidesipulloja. Näitä kyseisiä pulloja on voinut nähdä muun muassa Vuoreksen Ilves-kentän kahviossa.

”Lahjoituksilla päätimme laittaa hyvän kiertämään”, kertoo hymyssä suin Poikain Parhaat -firman toimitusjohtaja Nikolas Jokisalo.

Ilveksen jalkapallojaosto oli yksi kohteista, johon pulloja toimitettiin. Ilveksen varusvarastolle tuotiin käsidesipulloja reilut 800 kappaletta. ”34 laatikkoa, 24 pulloa laatikossa”, sanoo Jokisalo.

Yrityksen päätös kasvattaa valikoimaa käsihuuhteilla syntyi koronaviruksen aiheuttaman käsihuuhdepulan takia. Yrityksen nykyiset tuotantotilat ja laitteisto soveltuvat käsihuuhteen valmistukseen ja pullotukseen.

"Lahjoittamalla käsihuuhdetta harrastustoimintaan voimme osaltamme hillitä pandemian leviämistä. Olemme lahjoittaneet käsihuuhdetta harrastus- ja urheilutoiminnan lisäksi Vehmaisten koululle, messutapahtumiin, Mannerheimin lastensuojeluliitolle, Mummonkammarille sekä ViaDia ry:n ruokapankkitoimintaan Tampereella. Meille on tärkeää tehdä hyvää ja tukea eri tahoja parhaamme mukaan”, Jokisalo kertoo. 

Hän ehti kertomaan myös, että häneltä itseltään löytyy keltavihreää taustaa, joten siinäkin mielessä lahjoituskohde oli hyvinkin ymmärrettävä.

”Vehmaisissa on tullut pelattua Ilveksen väreissä tosiaan aikoinaan. Vehmaisten ala-aste oli yksi isommista kohteista, jonne pulloja vietiin myös,”, hän myhäilee.

Poikain Parhaat on innovatiivinen elintarvikealan yritys, joka valmistaa laadukkaita juomatuotteita sekä kuiva- ja marjatuotteita vahvalla käsityöleimalla ja rakkaudesta aitoihin raaka-aineisiin. Yrityksen tarina sai alkunsa vuonna 2016, kun tamperelaiset yrittäjänuoret Nikolas Jokisalo ja Pertti Hakala aloittivat glögituotannon Tampereella. Sittemmin tuotanto on kasvanut, työntekijöiden määrä on moninkertaistunut ja tuotevalikoima kasvanut entistä monipuolisempiin tuotekategorioihin. Yritys työllistää tällä hetkellä 14 osa- ja kokoaikaista työntekijää.

”Suosimme tuotteissamme suomalaisia marjoja, mehuja, yrttejä ja kukkia. Yrityksemme toiminnan keskiössä ovat puhtaat raaka-aineet ja aidot maut”, toimitusjohtaja kertoo.

Lisää tietoa tamperelaisesta firmasta pääsee etsimään osoitteessa https://poikainparhaat.fi/.

PP2.jpg

Käsidesipulloja on jaettu joukkueille sekä muun muassa Ilves-kentälle Vuorekseen.

27.11.2020Ilves jalkapallo sai Maalipotku ry:ltä 5000 euron koulutustuen - erilaisia koulutuksia seurassa riittää lähes joka lähtöön
24.11.2020Ilves ry, koronatiedote
24.11.2020Ilves jalkapallon marraskuun Kuukauden vapaaehtoinen - Minna Ahonen
21.11.2020Ilves-kasvatit Kansallisessa Liigassa kaudella 2020 - omat kasvatit olivat vahvasti edustettuna
13.11.2020Ilves-kasvatit rynnistivät luvatta ja salaa Veikkausliigan peleihin - kauden aikana miesten edustusjoukkueen riveissä esiintyi jopa 14 keltavihreää kasvattia
12.11.2020Futis-Liigan E-juniorien menneen kauden kiertopalkinnot on jaettu - tämän kertaiset palkinnot menivät Vuorekseen
11.11.2020Kotoutumisen edistämishanke tuli päätökseen - Kalevan D-pojissa pelaavat pojat kertovat jalkapalloharrastuksen iloista
29.10.2020Ilves jalkapallon lokakuun Kuukauden vapaaehtoinen - Satu Hakala
28.10.2020Lapsi-vanhempi toiminta alkaa myös talven osalta - ilmoittautuminen ryhmiin on käynnissä!
27.10.2020Futis-Liiga kauden 2020 palkitut - suuresti onnea kaikille palkinnon saaneille!

Siirry arkistoon »