Toukokuun Kuukauden vapaaehtoinen - Ville Rytkönen

20.05.2020

Kuukauden_vapaaehtoinen_Ville.jpg

Ville tsemppaamassa vanhoina hyvinä aikoina.

Toukokuun Kuukauden vapaaehtoiseksi valikoitui Ville Rytkönen, joka pääsee aloittamaan jalkapallokautensa ensi kuussa. Onnittelut Kuukauden vapaaehtoiselle!

Mitä vapaaehtoistehtäviä teet tällä hetkellä?

”Toimin miesten kakkosjoukkueessa, eli Ilves/2:ssa joukkueenjohtajana. Hommaan kuuluu otteluiden organisointi ja muita joukkueen ja pelaajien yleisiä asioita. Viimeiset pari kuukautta ottelurintamalla on ollut hieman helpompaa.”

Kuinka monta vuotta olet ollut hommissa mukana ja mitä kaikkea olet ehtinyt tekemään?

”Jaa-a, olen varmaan aloittanut apukoutsina vuonna 2003 Kauppareissa, sen jälkeen olen ollut tasaisesti muutamaa vuotta lukuun ottamatta jossain vapaaehtoishommissa juniorijoukkueiden puolella. Kaikkea muuta olen kokeillut paitsi rahastonhoitajan hommaa.”

Mikä on mielestäsi parasta vapaaehtoistehtävissä?

”Yhteisöllisyys ja kyllä vapaa-ajan voisi huonomminkin viettää.”

Mikä on syy, miksi suosittelisit vapaaehtoiseksi mukaan lähtemistä?

”Tämä antaa henkisesti tosi paljon, otteluissa voitot tuo hienon fiiliksen, mutta isoimpana nostaisin kuitenkin meidän ison Ilves-perheen, on tosi nasta kuulua tämänkaltaiseen yhteisöön.”

Ilves/2

Kerro hieman Ilves/2:n alkavasta kaudesta; miltä meininki omaan silmään vaikuttaa, onko joukkue valmis alkavaan kauteen?

”Yleisestä tilanteesta johtuen en ole kauhean montaa treeniä nähnyt mutta sen tiedän, että sekä pelaajat ja valmentajat kaipaavat kentälle.

Kyllä me ollaan valmiina, kun saadaan kausi käyntiin.”

Mikä on oma veikkauksesi tulevasta kesästä, miten pojilla tulee pelit menemään? Ja toki muidenkin Ilveksen joukkueiden meininkiä saa veikkailla!

”No tämä on helppo, jos Ilves/2 ei nouse Ykköseen, niin se pysyy Kakkosessa. Miesten edustus ja Ilveksen naiset on molemmat kolmen parhaan joukossa.”

Ja viimeisenä, ketä teidän joukkueesta kannattaa pitää erityisesti silmällä?

”Tää on vaikea, kaikki on yhtä hyviä, toiset vaan pikkusen enemmän hyviä.”

Palloliiton tiedotteen mukaan miesten Kakkonen alkaa samaan aikaan kuin Kansallinen Liiga eli 13. kesäkuuta. Ilves/2 pelaa ottelunsa B-lohkossa.

Kaikissa kolmessa Kakkosen lohkossa pelataan ensin yksinkertainen sarja (11 ottelua) sekä tämän jälkeen kolme neljän joukkueen alueellista lohkoa kaksinkertaisena sarjana (6 ottelua). Tällöin ottelukierroksia tulee 17 kappaletta. Palloliiton tavoite on, että miesten Kakkosen kausi on ohi lokakuun loppuun mennessä.

27.11.2020Ilves jalkapallo sai Maalipotku ry:ltä 5000 euron koulutustuen - erilaisia koulutuksia seurassa riittää lähes joka lähtöön
24.11.2020Ilves ry, koronatiedote
24.11.2020Ilves jalkapallon marraskuun Kuukauden vapaaehtoinen - Minna Ahonen
21.11.2020Ilves-kasvatit Kansallisessa Liigassa kaudella 2020 - omat kasvatit olivat vahvasti edustettuna
13.11.2020Ilves-kasvatit rynnistivät luvatta ja salaa Veikkausliigan peleihin - kauden aikana miesten edustusjoukkueen riveissä esiintyi jopa 14 keltavihreää kasvattia
12.11.2020Futis-Liigan E-juniorien menneen kauden kiertopalkinnot on jaettu - tämän kertaiset palkinnot menivät Vuorekseen
11.11.2020Kotoutumisen edistämishanke tuli päätökseen - Kalevan D-pojissa pelaavat pojat kertovat jalkapalloharrastuksen iloista
29.10.2020Ilves jalkapallon lokakuun Kuukauden vapaaehtoinen - Satu Hakala
28.10.2020Lapsi-vanhempi toiminta alkaa myös talven osalta - ilmoittautuminen ryhmiin on käynnissä!
27.10.2020Futis-Liiga kauden 2020 palkitut - suuresti onnea kaikille palkinnon saaneille!

Siirry arkistoon »