Päivittyvä uutinen: Uudenlainen Ilves Futis-Liiga starttaa kesäkuussa upeampana kuin koskaan! Päivitetty 19.3. klo 11.55

19.03.2020

fl-tiedottaa.jpg

HUOM! Tämä on päivittyvä uutinen Ilves Futis-Liigaan liittyen. Seuraamme koronavirustilannetta ja reagoimme muuttuviin tilanteisiin tarvittaessa. Päivitykset tiedotetaan myös sosiaalisen median kanavissamme. 

Koronavirus myllertää maailmaa ja se vaikuttaa luonnollisesti myös Ilves Futis-Liigan toimintaan. Toiminta ei käynnisty suunnitellusti huhtikuussa, vaan nyt on tärkeintä, että keskitämme ensin kaiken voiman selättääksemme viruksen. Keskitymme Futis-Liigankin osalta kotiharjoitteisiin ja omatoimiseen liikkumiseen kotona ja kotipihalla, joista lisätietoa löydät viestin lopusta. 

Koska toiminnan aloitus viivästyi, teemme muutoksia Ilves Futis-Liigaan seuraavasti: 

  • Toiminta käynnistyy kesäkuussa olosuhteiden niin salliessa kaikilla 4 alueella ja 13 kaupunginosassa ja jatkamme tauotta syksyyn saakka. Eli toiminta on käynnissä myös heinäkuussa normaalisti ja pidennämme kautta loppupäästä.
  • Pelien ja harjoitusten määrä pyritään pitämään samana kuin aiempinakin vuosina.
  • Luomme uusia, upeita turnauksia! Tarkemmat turnausajankohdat tiedotamme myöhemmin.
  • Lapsi+ vanhempi -ryhmät sekä naisten harrasteen toiminta käynnistyvät myös kesäkuussa. Ilmoittautuminen niihin avautuu maanantaina 20.4.
  • Ilmoittautuminen toimintaan on avoinna koko ajan, mutta venytimme laskujen eräpäiviä 31.5. saakka.
    • Tässä taloudellisessa tilanteessa arvostamme jos pystyt toimintamaksun maksamaan ennen eräpäivää, mutta ymmärrämme täysin, jos se ei ole mahdollista. Olemme tehneet kautta varten suuria taloudellisia satsauksia, kuten esimerkiksi tilaamalla varustepaketit varastoon, joten kaikenlainen taloudellinen jousto on tervetullutta. Tärkeintä kuitenkin on, että ilmoittaudut mukaan, jotta osaamme varautua pelaajamääriin ja pystymme suunnittelemaan toimintaa tehokkaasti. Ilmoittautuminen ei sido toimintamaksun maksamiseen, ennen kuin toimintaryhmien aloitus on varmaa.

Tehdään tästä upea futiskesä yhdessä!

Seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeita, ja jos virustilanne muuttuu, teemme muutoksia myös Futis-Liigan aloitusajankohtaan. Jos virus voitetaan nopeammin, olemme valmiit käynnistämään toiminnan jo aikaisemmin toukokuussa. Jos taas taistelu pitkittyy, siirrämme luonnollisesti aloitusajankohtaa eteenpäin.

Tiedotamme tilanteesta verkkosivuillamme www.ilvesfutisliiga.fi sekä sosiaalisen median kanavissamme:

Liikutaan kotona ja pihapiirissä!

Kauden alkua odotellessa on tärkeää harjoitella omatoimisesti kotona tai kotipihalla. Tässä muutama vinkki siihen, miten saat päivän kivasti kulumaan. 

Tai sitten voit tehdä jotakin hieman tavallisesta poikkeavaa, kuten pompotella vessapaperirullalla! 😊  

fi-harjoite1.jpg

30.03.2020Ilves ry:n yt-neuvottelut
27.03.2020K-Citymarket Turtolan kauppias Marko Vainikainen: "Meille on tärkeätä, että juniorit saa Tampereella mahdollisuuden" - K-Plussan tukirahat käytetään Ilves kentän kehittämiseen
26.03.2020Maaliskuun Kuukauden vapaaehtoinen - Päivi Meduri
19.03.2020Päivittyvä uutinen: Uudenlainen Ilves Futis-Liiga starttaa kesäkuussa upeampana kuin koskaan! Päivitetty 19.3. klo 11.55
18.03.2020Ilves x Intersport Koskikeskus - 20 vuotta yhteistyötä
16.03.2020PÄIVITETTY 16.3. Ilves ry korona-tiedote (COVID-19) vanhemmille (PÄIVITETTY)
15.03.2020Ilves ry toimisto avoinna
06.03.2020Jouko Turunen on valittu poikien valmennuspäälliköksi!
04.03.2020Inside Ilves: Risto 'Rike' Valkeala - Mr. Ilves
19.02.2020Ilveksen arkistot järjestetty Urheilumuseossa - pala suomalaista urheiluhistoriaa

Siirry arkistoon »