Tervetuloa Tesoman kaupunginosan sivuille.

paita_valkoinen_113.gif

Tesoman joukkueissa pelaavat pääsääntöisesti
Tesoman, Raholan, Tohlopin, Lamminpään, Kalkun,
Ikurin ja Nokian alueilla asuvat juniorit.

Ilveksen Futis-Liiga on lasten ja nuorten jalkapallon korttelisarja. Futis-Liigan toimintaan ovat tervetulleita kaikki 5-18-vuotiaat tytöt ja pojat. Harjoittelu tapahtuu oman alueen lähikentillä ja ottelut pelataan pääsääntöisesti Tampereen alueella. Futis-Liigassa on mukana myös yhteistyöseuroja Tampereen lähikunnista 

Vuodesta 1975 asti pyörinyt Ilveksen Futis-Liiga on Suomen suurin jalkapallon korttelisarja, jossa pelaa vuosittain yli 3500 pelaajaa.

Tervetuloa mukaan hauskan harrastuksen pariin!

Ilmoittautuminen kesän 2017 toimintaan ikäluokille 1999 - 2012 syntyneet on avoinna. Siirry toimintamaksuohjesivulle ja rekisteröitymiseen TÄSTÄ linkistä.


Kaupunginosan yhdyshenkilöön voitte ottaa yhteyttä kaupunginosan toimintaan liittyvissä asioissa.

Jokela_Marika.png Yhdyshenkilö
Marika Jokela
040 5322258
jokelamarika(at)gmail.com
Jakovuori_Tuula_2.png Yhdyshenkilö
Tuula Jakovuori
050 3546984
tuula.jakovuori(at)gmail.com
 
myllymaa.JPG Aluepäällikkö länsi
Marianne Myllymaa
040 7069707
marianne.myllymaa(at)ilves.fi

Päivitämme sivuja kevään kuluessa!

Sivun oikeassa laidassa olevista linkeistä voitte katsoa joukkueiden kauden 2017. Yhteystietoja päivitellään pikku hiljaa ajan tasalle. Kesän 2017 harjoitusvuorot julkaistaan myöhemmin keväällä. 

Valmentajien ja Jojojen kauden 2017 aloituspalaveri tiistaina 14.3.2017 klo 18 Tesomajärven koululla. Kenttävuorot yms. Tervetuloa! 

Vapaaehtoiseksi hyvään seuraan

Laajan toiminnan myötä toiminnassa tarvitaan paljon vanhempien apua, olisitko SINÄ valmis toimimaan lasten ja nuorten urheilutoiminnassa omien vahvuuksiesi kautta? Eniten on aina tarvetta valmentajista. Tutustu valmentajan vinkit sivustoon, johon on kerätty peruspaketti valmentamisesta. Tutustu erilaisiin Futis-Liigan tehtäväkuviin tästä. Koulutusta on tarjolla kaikkiin tehtäviin, tutustu koulutustarjontaan tästä. Vapaaehtoiseksi voit ilmoittautua täältä, otamme yhteyttä sinuun.

 

lansiportti_logo_4v.jpg