Ilmoittautuminen/rekisteröityminen aikuisten kauden 2020 harrastetoimintaan

Aikuisten harrastesarjojen toiminta pyritään aloittamaan kesäkuussa mikäli koronavirusepidemian vuoksi hallituksen asettamat rajoitukset toiminnan sallivat.

Lisätietoja:

Hanna Ojutkangas p. 040-719 9650

Risto Valkeala p. 040-543 0670 risto.valkeala(at)ilves.fi


Huom! Aikuisten harrastesarjojen pelaajien toimintamaksut ei sisällä vakuutusturvaa. Jokainen hankkii oman vakuutuksen, joka kattaa harrastus-/peli toiminnan.

Jokainen otsikko toimii ilmoittautumislinkkinä toimintaan.

Naisten harrastejoukkueet

(osallistuvat Futis-Liigan alaiseen sarjatoimintaan)

Naisten harrastejoukkueita Futis-Liigassa on toiminut kausittain 6-8. Uudet pelaajat ohjataan joko näihin tai tarvittaessa perustetaan uusia joukkueita ilmoittautumisten mukaan. Pelimuoto on 11v11 normaaleihin maaleihin.

Sarjatoiminta alkaa kesäkuussa, mikäli koronavirusepidemian vuoksi hallituksen  asettamat rajoitukset toiminnan sallivat, ja kestää syyskuun loppuun.
Toimintaan sisältyy sarjatoiminnan lisäksi 2 turnausta. Harjoituksia ja pelejä n 1-2 krt viikossa.

Tapahtumiin mukaan pallo, juoma, sään mukainen varustus, nappikset ja säärisuojat. Joukkueet koostuvat enemmän ja vähemmän pelanneista innokkaista futis naisista. Tärkeintä toiminnassa on yhdessä tekeminen ja liikunnan ilo.

Toimintamaksu 120€/kesä, sisältää seuran jäsenmaksun, harjoitusvuorot sekä sarjatoiminnan kentät ja erotuomarit. Katso jäsenedut http://www.ilvesry.fi/37.

Atala_harraste_naiset.jpg

Lady Futis

(naisten kuntopalloilu, ei sarjatoimintaa)

Treenit 1xvko, pallonkäsittely- sekä tekniikkaharjoitteita ja pelataan n.30min.

Mukaan pallo, juoma, sään mukainen varustus, lenkkarit/nappikset sekä säärisuojat. Jos nappiksia ja säärisuojia ei vielä löydy niin ei haittaa, mutta jos innostuu toiminnasta niin on hyvä hankkia.

Joukkueessamme on mm.lasten harrastuksen kautta innostuneita tai muuten kipinän saaneita naisia, löytyy myös joskus pelanneita. Ikähaarukkamme on 18-60v.

Osallistumispakkoa tai muuta sellaista ei ole, kukin käy aikataulunsa mukaan treeneissä. Emme siis pelaa mitään sarjaa, siihen löytyy Futis-Liigan naisten harrastesarjasta joukkueita jos haluaa aktiivisempaan toimintaan. Innokkaimmat ovat halutessaan päässeet pelaamaan kevät- ja Silja-turnauksessa naisten harrastesarjan turnaukseen. Toiminnan tavoitteena kuntoilu pilke silmäkulmassa.

Toiminnan hinta 110€/kesä. Sisältää seuran jäsenmaksun ja harjoitustoiminnan sekä harjoituspaidan omalla nimellä painettuna. Katso jäsenedut http://www.ilvesry.fi/37

Miesten harrastejoukkue

Miesten harrastejoukkue osallistuu Suomen palloliiton lännen alueen 7 div sarjaan. Joukkue tapahtumia 1-3krt viikossa. Joukkueessa mukana vanhoja Ilves junioreita ja säännöllisestä harjoitus ja sarjatoiminnasta kiinnostuneita futismiehiä. Uusia pelaajia otetaan aina mukaan.

Joukkue harjoittelee 1-2 krt/viikossa ja sen lisäksi pelaa n kerran viikossa piirin 7 div otteluita. Tosissaan mutta pilke silmäkulmassa. Toiminta alkaa huhtikuun puolivälissä

Joukkuetoiminta maksaa 130€/kesä. Sisältää joukkueen piirin ilmoitusmaksun, seuran jäsenmaksun sekä harjoitusvuorot. Katso jäsenedut  http://www.ilvesry.fi/37

Toimintamaksu ei sisällä pelipassia eikä vakuutusta, jotka jokaisen tulee itse hankkia. Joukkueen pelimäärän mukaan pelaajille tulee myös ottelukenttien ja tuomarien kulut maksettavaksi.

Joukkueen yhteyshenkilö Seppo Lahtinen p. 050 354 6934