Ilmoittautuminen/rekisteröityminen aikuisten kauden 2020 harrastetoimintaan

Aikuisten harrastesarjojen ilmoittautumisten avausta siirretään myöhemmäksi alkaen maanantaina 20.4.-20 kunnes linjaus kauden toiminnan alkamisesta koronaviruksen asettamien rajoitusten osalta selkiytyy.

Lisätietoja Risto Valkeala p. 040-543 0670 risto.valkeala@ilves.fi


Aikuisten harrastetoiminta 2019

Huom! Aikuisten harrastesarjojen pelaajien toimintamaksut ei sisällä vakuutusturvaa. Jokainen hankkii oman vakuutuksen, joka kattaa harrastus-/peli toiminnan.

Kauden 2019 joukkueiden yhteystiedot löydät tästä linkistä

Jokainen otsikko toimii ilmoittautumislinkkinä toimintaan.

Naisten harrastejoukkueet

(osallistuvat Futis-Liigan alaiseen sarjatoimintaan)

Naisten harrastejoukkueita on Futis-Liigassa toiminut kausittain 6-8. Uudet pelaajat ohjataan joko näihin tai tarvittaessa perustetaan uusia joukkueita. Tavoitteena on saada 8 joukkueen sarja, pelimuoto on lähtökohtaisesti 11 v 11 isoihin maaleihin.

Harjoituksia ja pelejä n 1-2 krt viikossa. Tapahtumiin mukaan pallo, juoma, sään mukainen varustus, nappikset ja säärisuojat. Joukkueet koostuvat enemmän ja vähemmän pelanneista innokkaista futis naisista. Tärkeintä toiminnassa on yhdessä tekeminen ja liikunnan ilo.

Toimintamaksu 130€/kesä, sisältää  pelipaidan nimellä ja numerolla painnettuna, seuran jäsenmaksun, harjoitusvuorot sekä sarjatoiminnan. Katso jäsenedut http://www.ilvesry.fi/37

Toiminta alkaa huhti-toukokuun vaihteessa 2019.

Atala_harraste_naiset.jpg

Lady Futis

(naisten kuntopalloilu, ei sarjatoimintaa)

Treenit 1xvko, pallonkäsittely- sekä tekniikkaharjoitteita ja pelataan n.30min.

Mukaan pallo, juoma, sään mukainen varustus, lenkkarit/nappikset sekä säärisuojat. Jos nappiksia ja säärisuojia ei vielä löydy niin ei haittaa, mutta jos innostuu toiminnasta niin on hyvä hankkia.

Joukkueessamme on mm.lasten harrastuksen kautta innostuneita tai muuten kipinän saaneita naisia, löytyy myös joskus pelanneita. Ikähaarukkamme on 18-60v.

Osallistumispakkoa tai muuta sellaista ei ole, kukin käy aikataulunsa mukaan treeneissä. Emme siis pelaa mitään sarjaa, siihen löytyy Futis-Liigan naisten harrastesarjasta joukkueita jos haluaa aktiivisempaan toimintaan. Innokkaimmat ovat halutessaan päässeet pelaamaan kevät- ja Silja-turnauksessa naisten harrastesarjan turnaukseen. Toiminnan tavoitteena kuntoilu pilke silmäkulmassa.

Toiminnan hinta 105€/kesä. Sisältää seuran jäsenmaksun ja harjoitustoiminnan sekä harjoituspaidan omalla nimellä painettuna. Katso jäsenedut http://www.ilvesry.fi/37

Miesten harrastejoukkue

(osallistuu 7div piirinsarjatoimintaan)

Miesten harrastejoukkue osallistuu Tampereen piirin 7 div sarjaan. Joukkue tapahtumia 1-3krt viikossa. Joukkueessa mukana vanhoja Ilves junioreita ja säännöllisestä harjoitus ja sarjatoiminnasta kiinnostuneita futismiehiä. Uusia pelaajia otetaan aina mukaan.

Joukkue harjoittelee 1-2 krt/viikossa ja sen lisäksi pelaa n kerran viikossa piirin 7 div otteluita. Tosissaan mutta pilke silmäkulmassa. Toiminta alkaa huhtikuun puolivälissä

Joukkuetoiminta maksaa 130€/kesä. Sisältää joukkueen piirin ilmoitusmaksun, seuran jäsenmaksun sekä harjoitusvuorot. katso jäsenedut http://www.ilvesry.fi/37

Toimintamaksu ei sisällä pelipassia eikä vakuutusta, jotka jokaisen tulee itse hankkia. Joukkueen pelimäärän mukaan pelaajille tulee myös ottelukenttien ja tuomarien kulut maksettavaksi.

Joukkuetta valmentaa Seppo Lahtinen 050-3546934 seppo.lahtinen@ilves.fi

Ilves futaa

Aikuisten kuntofutisryhmä, johon ovat tervetulleita sekä naiset että miehet! Sekaryhmän tavoitteena on matalan kynnyksen periaatteella tarjota kaikille pelitasoon, ikään ja sukupuoleen katsomatta mahdollisuus mukavaan harrastukseen.

Ilves futaa ryhmä treenaa pääsääntöisesti sunnuntai-iltaisin (klo 19.00-20.30) Leinolan Ilves tekonurmella tai tarpeen mukaan . Alustavasti ensimmäinen harjoituskerta  toukuun alussa. Tavoitteena jatkaa harjoittelua elokuun loppuun saakka, heinäkuussa pidämme muutaman viikon tauon.

Mukaan pallo, juoma, sään mukainen varustus, lenkkarit/nappikset sekä säärisuojat jos löytyy.

Toiminnan hinta 75€/kesä. Sisältää seuran jäsenmaksun ja harjoitustoiminnan. Katso jäsenedut http://www.ilvesry.fi/37. Toimintamaksuun ei kuulu vakuutusta!

Halutessaan uudet pelaajat voivat ostaa lisämaksusta(28€) joukkueen harjoituspaidan omalla nimellä varustettuna.