tukeaharrastamiseen.gif

Seuraa ajankohtaisia uutisia ilvesfutisliiga.fi sivuilta tai somekanavia Facebook Ilves juniorit, Instagram ilves_juniorijalkapallo ja Twitter @IlvesjunioritFutis-Liigan talvikauden lapsi-vanhempi toiminta

Ilves Futis-Liiga järjestää suosittuja lapsi-vanhempiryhmiä nyt myös talvikaudella kahdella eri alueella. Ryhmien tavoitteena on tutustua jalkapalloon erilaisten leikkien ja lapsi-vanhempi tehtävien avulla.
Tehtävissä opetellaan perusmotorisia taitoja (juokseminen, potkaiseminen, hyppy, heitto, tasapaino, ketteryys) sekä liikunnalista elämäntapaa ja yhdessä tekemisen pelisääntöjä.

Ryhmät on tarkoitettu 2016-2017 syntyneille lapsille ja heidän vanhemmilleen/läheisilleen. Ryhmiin otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 20 ensimmäistä, sen jälkeen varasijalta täydennetään jos paikkoja vapautuu. Ryhmä perustetaan, jos siihen sitoutuu mukaan vähintään 15 perhettä.

Ilmoittautuminen alla olevien linkkien kautta.

Lielahti klo 17.00

Lielahti klo 17.45

Vehmainen klo 17.00

Vehmainen klo 17.45Futis-Liiga eli Ilveksen jalkapallon kaupunginosatoimintalapset_ja_nuoret_jalk_rgb_300dpi.png

Vuodesta 1975 asti pyörinyt Ilveksen Futis-Liiga on Suomen suurin jalkapallon korttelisarja, jossa pelaa kesäisin yli 3000 pelaajaa. Talvikaudelle on perustettu Talvitoiminnan ryhmiä, joissa pelaa noin 400 pelaajaa ympärivuotisesti.  

Futis-Liigan toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. Joukkueiden ohjaajat/ valmennus sekä joukkueenjohtaja valitaan pääsääntöisesti pelaajien vanhemmista. Seura luo puitteet toiminnalle ja toimii taustatukena.

Futis-Liigan toiminnan pääperiaate on, että kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Harrastukseen osallistuminen pyritään pitämään mahdollisimman helppona. Kustannukset pyritään pitämään alhaisina ja toiminta tuodaan lähikentille.


Futis-Liigan toiminnan tavoitteina on
- antaa kaikille jalkapallosta kiinnostuneille junioreille ja vanhemmille mahdollisuus harrastaa lajia oman taitonsa ja halunsa mukaisesti joko pelaajana, valmentajana, joukkueenjohtajana, huoltajana, tukijana tai muuna toimihenkilönä.

- löytää ja motivoida kaupunginosatoiminnasta lahjakkaita ja halukkaita junioreita, valmentajia ja muita toimihenkilöitä seuran junioriedustusjoukkueisiin.

Futis-Liigan toiminta on jaettu neljään alueeseen ja 13 kaupunginosaan. Voit tarkastaa oman alueesi/kaupunginosasi tästä. Klikkaamalla sivulta omaa kaupunginosaasi, löydät alueesi yhdyshenkilön yhteystiedot sekä joukkueesi yhteystiedot ja harjoitteluvuorot.

Vapaaehtoiseksi hyvään seuraan

Laajan toiminnan myötä toiminnassa tarvitaan paljon vanhempien apua, olisitko SINÄ valmis toimimaan lasten ja nuorten urheilutoiminnassa omien vahvuuksiesi kautta? Eniten on aina tarvetta valmentajista. Tutustu valmentajan vinkit sivustoon, johon on kerätty peruspaketti valmentamisesta. Tutustu erilaisiin Futis-Liigan tehtäväkuviin tästä. Koulutusta on tarjolla kaikkiin tehtäviin, tutustu koulutustarjontaan tästä. Vapaaehtoiseksi voit ilmoittautua täältä, otamme yhteyttä sinuun.


Yksi yhteinen Ilves

Ilveksen jalkapallojaoston strategian "Yksi yhteinen Ilves" mukaisesti on linjattu että seuran jalkapallojoukkueiden peliasut (paidat, sukat ja shortsit) ovat yhtenäiset kaikilla joukkueilla Futis-Liigasta miesten Veikkausliigajoukkueeseen siten, että peliasujen väreinä ovat keltainen ja vihreä. Futis-Liigassa peliasujen värit vaihtuvat kausittain Etelä/Länsi sekä Itä/Pohjoinen.


Uutiset

Ilveksen Ice Power -klinikkatoiminta - klinikkakäyntejä oli menneellä kaudella huikeat 1423 kappaletta (19.10.2020)
Heli Rekimies ja "Jokke" Turunen ei niin kauan sitten aurinkoisena päivänä. Ilveksen fyysisen valmennuksen päävalmentaja Heli Rekimies ja poikien valmennuspäällikkö..

Ilves jalkapallon syyskuun Kuukauden vapaaehtoinen - Tommi Juhola (30.09.2020)
Vuoreksen Ilves-kentältä tuttu Tommi Juhola on Kuukauden vapaaehtoinen. Näin alkuun, onnittelut Kuukauden vapaaehtoiseksi valituksi tulemisesta! Kerro, mitä kaikkia..

24.09.2020  Ilves Futis-Liigan kausi 2020 lukuina - erikoinen kausi saatettiin kunnialla verkon perukoille
14.09.2020  Ilveksen ja Fressin yhteistyö jatkuu - Fressi tarjoaa tukea juniorijalkapallolle