Seuraa ajankohtaisia uutisia ilvesfutisliiga.fi sivuilta tai Some kanavia Facebook Ilves juniorit, Instagram Ilves_juniorijalkapallo ja Twitter @Ilvesjuniorit lapset_ja_nuoret_jalk_rgb_300dpi.png

Futis-Liiga kausi 2019

Futis-Liigan 44:s toimintakausi on päätöksessään!
Kiitos kaikille toiminnassa mukana olleille!

Futis-Liigan toimihenkilöiden kauden päättäjäis-/palkitsemistilaisuutta vietettiin keskiviikkona 9.10.  Tampereen Seudun Osuuspankin tiloissa

Tilaisuudessa myönnetyt huomionosoitukset ja palkinnot


Yksi yhteinen Ilves

Ilveksen jalkapallojaoston strategian "Yksi yhteinen Ilves" mukaisesti on linjattu että seuran jalkapallojoukkueiden peliasut (paidat, sukat ja shortsit) ovat yhtenäiset kaikilla joukkueilla Futis-Liigasta miesten Veikkausliigajoukkueeseen siten, että peliasujen väreinä ovat keltainen ja vihreä. Futis-Liigassa peliasujen värit vaihtuvat kausittain Etelä/Länsi sekä Itä/Pohjoinen.

Futis-Liiga eli Ilveksen jalkapallon kaupunginosatoiminta

Vuodesta 1975 asti pyörinyt Ilveksen Futis-Liiga on Suomen suurin jalkapallon korttelisarja, jossa pelaa kesäisin yli 3000 pelaajaa. Talvikaudelle on perustettu talvitoiminta ryhmiä, jossa pelaa n 400 pelaajaa ympärivuotisesti.  

Futis-Liigan toiminnan pääperiaate on, että kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Harrastukseen osallistuminen pyritään pitämään mahdollisimman helppona. Kustannukset pyritään pitämään alhaisina ja toiminta tuodaan lähikentille.
Futis-Liigan toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. Joukkueiden ohjaajat/valmennus sekä joukkueenjohtaja valitaan pääsääntöisesti pelaajien vanhemmista. Seura luo puitteet toiminnalle ja toimii taustatukena.

Futis-Liigan toiminnan tavoitteina on
- antaa kaikille jalkapallosta kiinnostuneille junioreille ja vanhemmille mahdollisuus harrastaa lajia oman taitonsa ja halunsa mukaisesti joko pelaajana, valmentajana, joukkueenjohtajana, huoltajana, tukijana tai muuna toimihenkilönä.

- löytää ja motivoida kaupunginosatoiminnasta lahjakkaita ja halukkaita junioreita, valmentajia ja muita toimihenkilöitä seuran junioriedustusjoukkueisiin.

Futis-Liigan toiminta on jaettu neljään alueeseen ja 13 kaupunginosaan. Voit tarkastaa oman alueesi/kaupunginosasi tästä. Klikkaamalla sivulta omaa kaupunginosaasi, löydät alueesi yhdyshenkilön yhteystiedot sekä joukkueesi yhteystiedot ja harjoitteluvuorot.

Vapaaehtoiseksi hyvään seuraan

Laajan toiminnan myötä toiminnassa tarvitaan paljon vanhempien apua, olisitko SINÄ valmis toimimaan lasten ja nuorten urheilutoiminnassa omien vahvuuksiesi kautta? Eniten on aina tarvetta valmentajista. Tutustu valmentajan vinkit sivustoon, johon on kerätty peruspaketti valmentamisesta. Tutustu erilaisiin Futis-Liigan tehtäväkuviin tästä. Koulutusta on tarjolla kaikkiin tehtäviin, tutustu koulutustarjontaan tästä. Vapaaehtoiseksi voit ilmoittautua täältä, otamme yhteyttä sinuun


Uutiset

E tyttöjen kiertopalkinto jaettiin Tammelassa (12.10.2019)
Futis-Liigan E tyttöjen kiertopalkinto sekä naisten edustusjoukkueen pelipaita jaettiin Tammelan stadionilla Naisten liigan ottelun Ilves - ONS puoliajalla. Tällä..

Futis-Liiga 2019 toimihenkilöpalkinnot (09.10.2019)
FUTIS-LIIGAN  KAUDEN 2019  VALMENTAJIEN JA TOIMIHENKILÖIDEN   PÄÄTTÄJÄISISSÄ MYÖNNETYT  HUOMIONOSOITUKSET JA PALKINNOT Ilves ry:n palkitsemiset..

23.08.2019  Talvitoiminnan paikkoja lisätty!
20.08.2019  Ilves-päivä Särkänniemessä huomenna keskiviikkona 21.8.