Hyvää Seuraa - Futis

harkkapeli2.jpg

Ilveksen Hyvää Seuraa-Futis on osa Palloliiton ja Euroopan sosiaalirahaston Hyvää Seuraa-hanketta, jossa osallistetaan nuoria mukaan seuratoimintaan ja -työhön. Hankkeen toteuttajina ovat Suomen Palloliitto, SAKKI sekä 10 jalkapalloseuraa. Hankkeessa jalkapalloseurat käynnistävät matalan kynnyksen harrastejalkapallotoiminnan 16-20-vuotiaille ammatillisissa oppilaitoksissa opiskeleville nuorille. Lisäksi nuoret koulutetaan ja osallistetaan seuran tapahtumajärjestelyihin vapaaehtoistoimijoiksi.

Hyvää Seuraa-Futis höntsyt käynnistyivät 25.11. Syksyn ja kevättalven ajan Ryhmä kokoontui kerran viikossa lauantai-aamupäivisin pelaamaan Hervannan Jalitsu-halliin. Kesällä höntsätään ja pelataan pelejä ulkokentillä. Höntsyissä pääpaino on  ollut rennossa pelailussa. Höntsäämisen lisäksi joukkue osallistuu Tampereen piirin harrastesarjaan, Puistofutikseen. Joukkue pelaa myös harjoitusotteluita harrastetason joukkueita vastaan. Ryhmän toiminnassa on tällä hetkellä mukana kolmisenkymmentä nuorta.

Uudet pelaajat ovat erittäin tervetulleita mukaan toimintaan. Mitään paikallaolopakkoa ei ole, vaan jokainen päättää itse sitoutumisensa tason. Suurimmalla osalla mukana olevista on jonkin verran futistaustaa, mutta se ei ole mikään vaatimus osallistumiselle. Toimintaan osallistuminen on maksutonta. Kaikki joukkueen kulut katetaan talkootöillä.

Joukkueella on myös oma Instagram-tili, jonne päivitetään joukkueen kuulumisia.

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan ryhmän toimintaan, ole yhteydessä hankekoordinaattori Juha Pakariseen.

Juha Pakarinen

0404181079

juha.pakarinen(at)ilves.fi

EU-lippu.pngVipuvoimaa_EUlta_logo.pngELY_LA01_Logo___FI_B3___RGB.jpg