Hyvää Seuraa - Futis

harkkapeli2.jpg

Ilveksen Hyvää Seuraa-Futis on osa Palloliiton ja Euroopan sosiaalirahaston Hyvää Seuraa-hanketta, jossa osallistetaan nuoria mukaan seuratoimintaan ja -työhön. Hankkeen toteuttajina ovat Suomen Palloliitto, SAKKI sekä 10 jalkapalloseuraa. Hankkeessa jalkapalloseurat käynnistävät matalan kynnyksen harrastejalkapallotoiminnan 16-20-vuotiaille ammatillisissa oppilaitoksissa opiskeleville nuorille. Lisäksi nuoret koulutetaan ja osallistetaan seuran tapahtumajärjestelyihin vapaaehtoistoimijoiksi.

Hyvää Seuraa-Futis höntsyt käynnistyivät 25.11. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa lauantai-aamupäivisin pelaamaan Hervannan Jalitsu-halliin. Ryhmän toiminnassa on tällä hetkellä mukana noin viitisentoista nuorta. Höntsyissä on keskitytty pelaamaan rennolla meiningillä. Joukkue pelaa myös harjoitusotteluita harrastetason joukkueita vastaan. Mikäli toiminnassa mukana olevilla riittää intoa, voidaan viikoittaisten tapahtumien määrää lisätä ja osallistua esimerkiksi sarja- ja turnaustoimintaan.

Uudet pelaajat ovat erittäin tervetulleita mukaan toimintaan. Mitään paikallaolopakkoa ei ole, vaan jokainen päättää itse sitoutumisensa tason. Suurimmalla osalla mukana olevista on jonkin verran futistaustaa, mutta se ei ole mikään vaatimus osallistumiselle. Toimintaan osallistuminen on talven osalta (marraskuu 17-maaliskuu 18) maksutonta. 

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan ryhmän toimintaan, ole yhteydessä hankekoordinaattori Juha Pakariseen.

Juha Pakarinen

0404181079

juha.pakarinen(at)ilves.fi

EU-lippu.pngVipuvoimaa_EUlta_logo.pngELY_LA01_Logo___FI_B3___RGB.jpg