Aikuisten harrastetoiminta 2017

Huom! Aikuisten harrastesarjojen pelaajien toimintamaksut ei sisällä vakuutusturvaa. Jokainen hankkii oman vakuutuksen, joka kattaa harrastus-/peli toiminnan.

Jokainen otsikko toimii ilmoittautumislinkkinä toimintaan.

Yhteystiedot kauden 2017 joukkueisiin  tästä linkistä

Naisten harrastejoukkueet

(osallistuu sarjatoimintaan)
Naisten harrastejoukkueita on Futis-Liigassa tällä hetkellä 6. Uudet pelaajat ohjataan joko näihin tai tarvittaessa perustetaan uusia joukkueita. Sarjatoimintaan on tulossa myös muiden seurojen naisjoukkueita mukaan. Tavoitteena on saada 8 joukkueen sarja, pelimuoto on lähtökohtaisesti 11v11 isoihin maaleihin.

Harjoituksia ja pelejä n 1-2 krt viikossa. Tapahtumiin mukaan pallo, juoma, sään mukainen varustus, nappikset ja säärisuojat. Joukkueet koostuvat enemmän ja vähemmän pelanneista innokkaista futis naisista. Tärkeintä toiminnassa on yhdessä tekeminen ja liikunnan ilo.

Toimintamaksu 95€/kesä, sisältää  seuran jäsenmaksun, harjoitusvuorot sekä sarjatoiminnan. Katso jäsenedut http://www.ilvesry.fi/37

Uudet pelaajat joutuvat ostamaan joukkueen pelipaidan, omalla nimellä painettuna lisähintaan 25€. Kaudella 2016 mukana olleet voivat käyttää vanhaa paitaansa

Toiminta alkaa huhti-toukokuun vaihteessa 2017.

Lynxettas_Silja

Kuvassa silja turnauksen 2016 Lynxettas joukkue

Lady Futis

(kuntopalloilu, ei sarjatoimintaa)
Treenit 1xvko, pallonkäsittely- sekä tekniikkaharjoitteita ja pelataan n.30min.

Mukaan pallo, juoma, sään mukainen varustus, lenkkarit/nappikset sekä säärisuojat. Jos nappiksia ja säärisuojia ei vielä löydy niin ei haittaa, mutta jos innostuu toiminnasta niin on hyvä hankkia.

Joukkueessamme on mm.lasten harrastuksen kautta innostuneita tai muuten kipinän saaneita naisia, löytyy myös joskus pelanneita. Ikähaarukkamme on 18-60v.

Osallistumispakkoa tai muuta sellaista ei ole, kukin käy aikataulunsa mukaan treeneissä. Emme siis pelaa mitään sarjaa, siihen löytyy Futis-Liigan puolelta joukkueita jos haluaa aktiivisempaan toimintaan. Innokkaimmat ovat halutessaan päässeet pelaamaan kevät- ja Silja-turnauksessa naisten harrastesarjan turnaukseen. Toiminnan tavoite kuntoilu pilke silmäkulmassa.

Toiminnan hinta 95€/kesä. Sisältää seuran jäsenmaksun ja harjoitustoiminnan sekä harjoituspaidan omalla nimellä painettuna. Katso jäsenedut http://www.ilvesry.fi/37

Lisätietoja Lady futiksesta Piia Nurminen 050 5980030 piia.nurminen(at)ilves.fi

Miesten harrastejoukkue (osallistuu 7div piirinsarjatoimintaan)

Miesten harrastejoukkue osallistuu Tampereen piirin 7 div sarjaan. Joukkue tapahtumia 1-3krt viikossa. Joukkueessa mukana vanhoja Ilves junioreita ja säännöllisestä harjoitus ja sarjatoiminnasta kiinnostuneita futismiehiä. Uusia pelaajia otetaan aina mukaan.

Joukkue harjoittelee 1-2 krt/viikossa ja sen lisäksi pelaa n kerran viikossa piirin 7 div otteluita. Tosissaan mutta pilke silmäkulmassa. Toiminta alkaa huhtikuun puolivälissä

Joukkuetoiminta maksaa 170€/kesä. Sisältää Ilves mi team Adidas malliston pelipaidan, shortsit ja sukat (75€), joukkueen piirin ilmoitusmaksun, seuran jäsenmaksun sekä harjoitusvuorot.
Toimintamaksu ei sisällä pelipassia eikä vakuutusta, jotka jokaisen tulee itse hankkia. Joukkueen pelimäärän mukaan pelaajille tulee myös ottelukenttien ja tuomarien kulut maksettavaksi.
Joukkuetta valmentaa Seppo Lahtinen 050-3546934

 Naisten ja miesten yhteiset harrasteryhmät

Leinola Futis

Lentävänniemi Futis

Perustamme ryhmät aikuisten kuntofutikseen, ryhmiin ovat tervetulleita naiset ja miehet! Sekaryhmän tavoitteena on matalan kynnyksen periaatteella tarjota kaikille pelitasoon, ikään, sukupuoleen katsomatta mahdollisuus mukavaan harrastukseen.

Leinola Futis sunnuntai iltaisin klo 19.00-20.30 Leinolan Ilves tekonurmi ja Lentävänniemi Futis Lentävänniemen tekonurmi sunnuntai iltaisin klo 19.30 - 20.45. Alustavasti ensimmäinen harjoituskerta molemmissa paikoissa su 7.5. Tavoitteena jatkaa harjoittelua elokuun loppuun saakka, heinäkuussa pidämme muutaman viikon tauon.

Mukaan pallo, juoma, sään mukainen varustus, lenkkarit/nappikset sekä säärisuojat jos löytyy.

Toiminnan hinta 70€/kesä. Sisältää seuran jäsenmaksun ja harjoitustoiminnan. Katso jäsenedut http://www.ilvesry.fi/37. Toimintamaksuun ei kuulu vakuutusta!

Halutessaan uudet pelaajat voivat ostaa lisämaksusta joukkueen harjoituspaidan omalla nimellä varustettuna.