Aikuisten harrastetoiminta 2018

Huom! Aikuisten harrastesarjojen pelaajien toimintamaksut ei sisällä vakuutusturvaa. Jokainen hankkii oman vakuutuksen, joka kattaa harrastus-/peli toiminnan.

Yhteystiedot kauden 2018 joukkueisiin  tästä linkistä

Jokainen otsikko toimii ilmoittautumislinkkinä toimintaan.

Naisten harrastejoukkueet

(osallistuvat sarjatoimintaan)

Naisten harrastejoukkueita on Futis-Liigassa toiminut kausittain 6-8. Uudet pelaajat ohjataan joko näihin tai tarvittaessa perustetaan uusia joukkueita. Tavoitteena on saada 8 joukkueen sarja, pelimuoto on lähtökohtaisesti 11 v 11 isoihin maaleihin.

Harjoituksia ja pelejä n 1-2 krt viikossa. Tapahtumiin mukaan pallo, juoma, sään mukainen varustus, nappikset ja säärisuojat. Joukkueet koostuvat enemmän ja vähemmän pelanneista innokkaista futis naisista. Tärkeintä toiminnassa on yhdessä tekeminen ja liikunnan ilo.

Toimintamaksu 98€/kesä, sisältää  seuran jäsenmaksun, harjoitusvuorot sekä sarjatoiminnan. Katso jäsenedut http://www.ilvesry.fi/37

Uudet pelaajat lunastavat joukkueen pelipaidan, omalla nimellä painettuna lisähintaan 28€. Edelliskaudella mukana olleet voivat käyttää vanhaa paitaansa

Toiminta alkaa huhti-toukokuun vaihteessa 2018.

Lynxettas_Silja

Lady Futis

(naisten kuntopalloilu, ei sarjatoimintaa)

Treenit 1xvko, pallonkäsittely- sekä tekniikkaharjoitteita ja pelataan n.30min.

Mukaan pallo, juoma, sään mukainen varustus, lenkkarit/nappikset sekä säärisuojat. Jos nappiksia ja säärisuojia ei vielä löydy niin ei haittaa, mutta jos innostuu toiminnasta niin on hyvä hankkia.

Joukkueessamme on mm.lasten harrastuksen kautta innostuneita tai muuten kipinän saaneita naisia, löytyy myös joskus pelanneita. Ikähaarukkamme on 18-60v.

Osallistumispakkoa tai muuta sellaista ei ole, kukin käy aikataulunsa mukaan treeneissä. Emme siis pelaa mitään sarjaa, siihen löytyy Futis-Liigan puolelta joukkueita jos haluaa aktiivisempaan toimintaan. Innokkaimmat ovat halutessaan päässeet pelaamaan kevät- ja Silja-turnauksessa naisten harrastesarjan turnaukseen. Toiminnan tavoitteena kuntoilu pilke silmäkulmassa.

Toiminnan hinta 98€/kesä. Sisältää seuran jäsenmaksun ja harjoitustoiminnan sekä harjoituspaidan omalla nimellä painettuna. Katso jäsenedut http://www.ilvesry.fi/37

Lisätietoja Lady futiksesta Piia Nurminen 050 5980030 piia.nurminen(at)ilves.fi

Miesten harrastejoukkue

(osallistuu 7div piirinsarjatoimintaan)

Miesten harrastejoukkue osallistuu Tampereen piirin 7 div sarjaan. Joukkue tapahtumia 1-3krt viikossa. Joukkueessa mukana vanhoja Ilves junioreita ja säännöllisestä harjoitus ja sarjatoiminnasta kiinnostuneita futismiehiä. Uusia pelaajia otetaan aina mukaan.

Joukkue harjoittelee 1-2 krt/viikossa ja sen lisäksi pelaa n kerran viikossa piirin 7 div otteluita. Tosissaan mutta pilke silmäkulmassa. Toiminta alkaa huhtikuun puolivälissä

Joukkuetoiminta maksaa 175€/kesä. Sisältää Ilves mi team Adidas malliston pelipaidan, shortsit ja sukat (85€), joukkueen piirin ilmoitusmaksun, seuran jäsenmaksun sekä harjoitusvuorot.

Toimintamaksu ei sisällä pelipassia eikä vakuutusta, jotka jokaisen tulee itse hankkia. Joukkueen pelimäärän mukaan pelaajille tulee myös ottelukenttien ja tuomarien kulut maksettavaksi.

Joukkuetta valmentaa Seppo Lahtinen 050-3546934


Leinola Futis

Aikuisten kuntofutisryhmä, johon ovat tervetulleita sekä naiset että miehet! Sekaryhmän tavoitteena on matalan kynnyksen periaatteella tarjota kaikille pelitasoon, ikään ja sukupuoleen katsomatta mahdollisuus mukavaan harrastukseen.

Leinola Futis treenaa sunnuntai-iltaisin klo 19.00-20.30 Leinolan Ilves tekonurmella. Alustavasti ensimmäinen harjoituskerta  su 5.5. Tavoitteena jatkaa harjoittelua elokuun loppuun saakka, heinäkuussa pidämme muutaman viikon tauon.

Mukaan pallo, juoma, sään mukainen varustus, lenkkarit/nappikset sekä säärisuojat jos löytyy.

Toiminnan hinta 72€/kesä. Sisältää seuran jäsenmaksun ja harjoitustoiminnan. Katso jäsenedut http://www.ilvesry.fi/37. Toimintamaksuun ei kuulu vakuutusta!

Halutessaan uudet pelaajat voivat ostaa lisämaksusta(25€) joukkueen harjoituspaidan omalla nimellä varustettuna.