TULE TEKIJÄKSI HYVÄÄN SEURAAN!

Ilves on Suomen suurin jalkapalloseura. Seurassa pelaa yhteensä n. 3700 jalkapalloilijaa. Toimintaa on sekä harraste- että kilpaurheilussa. 

Haemme jatkuvasti laaja-alaisesti eri alojen osaajia tekijäksi seuraamme. Tekijät pääsevät tutustumaan liikunta-alan organisaatioon ja tekemään oman alansa tai harrastuksensa tehtäviä. Tehtävät ovat pääsääntöisesti vapaaehtoispohjaisia, osasta tehtäviä voidaan korvata aiheutuneita kuluja.

Seurassa on paljon tehtäviä ja toiminnan kehittämiseksi voidaan aina mukaan ottaa lisää tekijöitä. Pitkä lista tehtävistä kannattaa lukea loppuun asti ja jos sieltä ei löydy sinua kiinnostavaa osa-aluetta voit olla yhteydessä siitä huolimatta.

Mahdollisia tehtäviä, joihin pääsee osallistumaan ovat mm. lasten ja nuorten ohjaaminen, valmentaminen, liikuntatapahtumien järjestäminen, tapahtumien organisointi, viestintä ja tiedottaminen, IT-järjestelmien hallinta, projektitehtävät ja muut seuran kehittämis- ja talkoo-työt. Ilveksessä tehtävien tekeminen on suurimmalle osalle pääasiassa mukava harrastus. Tämän lisäksi Ilveksessä mukana oleminen voi avata mahdollisuuksia jatkaa seurassa osa-aikaisissa tehtävissä sekä mahdollistaa verkostoitumisen Tampereen alueen muihin seuroihin, liikuntajärjestöihin ja yrityksiin. Ilves on työllistänyt seuran sisällä olevia henkilöitä viime vuosina ja tämän lisäksi seurassa työskennelleitä henkilöitä on lisääntyvässä määrin rekrytoitu myös muihin tehtäviin Pirkanmaan alueella.

Odotamme seuraan tulevilta henkilöiltä hyvää asennetta, oma-aloitteellisuutta ja positiivisuutta. Tuemme henkilön kouluttamista ja jokaiseen oppimisvaiheeseen löytyy seurastamme kehittäviä ja mielenkiintoisia tehtäviä.

Tule mukaan hyvään harrastukseen tai edistämään opiskelujasi sekä työuraasi energiseen sekä kehittämisorientoituneeseen Ilvekseen!

Katso listaus eri vapaaehtoistehtävien toimenkuvista tästä  linkistä.

Jos kiinnostuit ota yhteyttä:

Ilves nuorisoharrastepäällikkö
Janne Räsänen  janne.rasanen(at)ilves.fi,   040-749 5199

Ilves Futis-Liigan toiminnanjohtaja
Risto Valkeala   risto.valkeala(at)ilves.fi,   040-543 0670

Ilves kehityspäällikkö
Toni Hevonkorpi  toni.hevonkorpi(at)ilves.fi,  040-717 7106

Ilveksestä:

Ilves on Sinettiseura. Sinettiseuratoiminta on Valon ja urheilun lajiliittojen yhteinen toimintamalli, joka rakentuu lapsen ja nuoren parhaan edistämiselle - lapsen kasvun ja kehityksen tukemiselle sekä lapsuuden kunnioittamiselle. Toimintaa määrittelevät Sinettikriteerit.
Harrastetoiminnan ydin on Suomen suurin kortteliliiga – kesäkaudella toimiva Ilves Futis-Liiga. Lisäksi Ilves järjestää harrasteliikuntaa talvella jalkapallon talvitoiminnan ja futsal-kerhojen muodossa. Yhdessä kaupungin kanssa Ilves on järjestämässä kerhotoimintaa Tampereen ala- ja yläkouluissa sekä liikuntatapahtumia päiväkoti-ikäisille. 
Kilpa- ja huippu-urheilun puolella on n. 750 pelaajaa. Poikien ja tyttöjen junioriedustusjoukkueet on valittu Sami Hyypiä Akatemian toimintaan. Tyttöjen ja poikien juniorijoukkueet ovat hyvää pohjoiseurooppalaista tasoa ja mm. maajoukkuepelaajien määrä kasvaa koko ajan. Ilveksen naisten edustusjoukkue pelaa alkavalla kaudella 2016 korkeimmalla sarjatasolla Naisten Liigassa ja miesten edustusjoukkue pelaa Veikkausliigaa ( ylin sarjataso Suomessa). Molempien joukkueiden tavoitteena on pelata pääsarjassa tulevien vuosien aikana. Jalkapallojaoston toiminnan alla on myös Suomen menestynein futsalin edustusjoukkue Ilves FS. Naisten ja miesten futsalin edustusjoukkueet pelaavat liigassa.