Seuraa ajankohtaisia uutisia www.ilvesfutisliiga.fi sivuilta tai Some kanavia Facebook, Instagram ja Twitter @ilvesfutisliiga


Futis-Liiga 2017


Silja turnaus

19.-20.8.2017 Ahvenisjärvi ja Leinola 
ikäluokat B-p, C-p, D-p sekä D-tytöt

Alustava otteluohjelma

Naisten harraste 12.-13.8.2017 Vuores

tulokset

Kiitos kaikille turnaukseen osallistuneille!

5.-6.8.2017  Vuores:

tulokset F9-F5 tytöt ja pojat

5.-6.8.2017Kaupin Urheilupuisto:

tulokset E10 p, E11 p sekä E-t ja C-t

alkulohkojen sarjataulukot


Syyskierroksen Peli-iltakalenteri 

Päivitetty F5 - F9 ikäluokkien peli-iltakalenteri


OSUUSPANKKI TURNAUS Vuoreksen Ilves kentällä la 27.5. - su 28.5.2017.

Kiitos kaikille turnaukseen osallistuneille!

ottelutulokset


Kevätturnaus 13.5.2017 ottelutulokset
Ilmoittautuminen kesän 2017 toimintaan ikäluokille 1999 - 2012 syntyneet on avoinna. Siirry toimintamaksuohjesivulle ja rekisteröitymiseen TÄSTÄ linkistä.

Suosittujen Lapsi+vanhempi ryhmien ilmoittautumiset on avattu. Siirry info- ja ilmoittautumissivulle tästä linkistä.


Aikuisten harrasteryhmien ilmoittautumiset on avattu. Siirry info- ja ilmoittautumissivulle tästä linkistä.


Futis-Liiga eli Ilveksen jalkapallon kaupunginosatoiminta

Vuodesta 1975 asti pyörinyt Ilveksen Futis-Liiga on Suomen suurin jalkapallon korttelisarja, jossa pelaa vuosittain yli 3000 pelaajaa.

Futis-Liigan toiminnan pääperiaate on, että kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Harrastukseen osallistuminen pyritään pitämään mahdollisimman helppona. Kustannukset pyritään pitämään alhaisina ja toiminta tuodaan lähikentille.
Futis-Liigan toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. Joukkueiden ohjaajat/valmennus sekä joukkueenjohtaja valitaan pääsääntöisesti pelaajien vanhemmista.Seura luo puitteet toiminnalle ja toimii taustatukena.

Futis-Liigan toiminnan tavoitteina on
- antaa kaikille jalkapallosta kiinnostuneille junioreille ja vanhemmille mahdollisuus harrastaa lajia oman taitonsa ja halunsa mukaisesti joko pelaajana, valmentajana, joukkueenjohtajana, huoltajana, tukijana tai muuna toimihenkilönä.

- löytää ja motivoida kaupunginosatoiminnasta lahjakkaita ja halukkaita junioreita, valmentajia ja muita toimihenkilöitä seuran junioriedustusjoukkueisiin.

Futis-Liigan toiminta on jaettu neljään alueeseen ja 13 kaupunginosaan. Voit tarkastaa oman alueesi/kaupunginosasi tästä. Klikkaamalla sivulta omaa kaupunginosaasi, löydät alueesi yhdyshenkilön yhteystiedot sekä joukkueesi yhteystiedot ja harjoitteluvuorot (tiedot päivityksen alla, osittain vielä 2016 tiedot).

Vapaaehtoiseksi hyvään seuraan

Laajan toiminnan myötä toiminnassa tarvitaan paljon vanhempien apua, olisitko SINÄ valmis toimimaan lasten ja nuorten urheilutoiminnassa omien vahvuuksiesi kautta? Eniten on aina tarvetta valmentajista. Tutustu valmentajan vinkit sivustoon, johon on kerätty peruspaketti valmentamisesta. Tutustu erilaisiin Futis-Liigan tehtäväkuviin tästä. Koulutusta on tarjolla kaikkiin tehtäviin, tutustu koulutustarjontaan tästä. Vapaaehtoiseksi voit ilmoittautua täältä, otamme yhteyttä sinuun

Suora linkki koulutussivuille jossa koulutusten ajankohdat ja ilmoittautumisohjeet

Muut toimintamuodot

Lapsi & vanhempi jalkapallon tutustumisryhmät

Ryhmän tavoitteena on tutustua jalkapalloon erilaisten leikkien ja lapsi+ vanhempi tehtävien avulla. Tehtävissä opetellaan perus motorisia taitoja (juokseminen, potkaiseminen, hyppy, heitto, tasapaino, ketteryys) sekä liikunnallista elämäntapaa ja yhdessä tekemisen pelisääntöjä.

Tervetuloa mukaan aloittamaan mukava yhteinen harrastus!

Ilmoittautuminen kesän 2017 toimintaan, siirry info- ja ilmoittautumissivulle tästä linkistä.

Aikuisten harrasteryhmät ja -joukkueet

Ilves Futis-Liigan alaiset aikuisten harrasteryhmät ja -joukkueet tarjoavta kaikille naisille ja miehille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa omalla tasollaan.

Ilmoittautuminen kesän 2017 toimintaan, siirry info- ja ilmoittautumissivulle tästä linkistä.

 


Uutiset

Tule mukaan tyttöjen junioriedustusjoukkueeseen - ajat ja paikat tutustumistreeneille T07, T08 ja T09 (05.08.2017)
Ilveksen kotisivuilla on uusi osio, jonka kautta näet miten hakea Ilveksen junioriedustusjoukkueisiin! Sivu löytyy TÄSTÄ  Ilveksen toiminta on mm.  Ilveksen..

Talvitoiminnan esite julkaistu. 500 paikkaa harrasteryhmissä. (05.08.2017)
Suositun talvitoiminnan esite julkaistu. Yhteensä yli 500 jalkapallon taitokoulu ja talvitoiminnan harrastepaikkaa tarjolla. Ryhmissä paikkoja rajoitetusti, varaa..

16.07.2017 22:00  Tue Ilveksen junioritoimintaa Plussakorttisi avulla
30.06.2017  Ilves jalkapallojaosto tukee Seurojen Palloliitto hanketta