Seuraa ajankohtaisia uutisia www.ilvesfutisliiga.fi sivuilta tai Some kanavia Facebook, Instagram ja Twitter @ilvesfutisliiga


lapset_ja_nuoret_jalk_rgb_300dpi.png

Futis-Liiga 2018

SILJA turnaus 4.-5.8.2018
Kaupin Urheilupuisto


Kiitokset kaikille turnaukseen osallistuneille!

ottelutulokset F9p, F8p, F8-7t, F7pF6p, F6-5t, F5p

C-p, C-t, D-p, D-t, E11p, E-t, E10p,

 

Ilves taitokoulujen ja talvitoimintaryhmien ilmoittautumiset on avattu. Toimintakausi 29.9.2018-31.3.2019. Lue lisää tästä

Ilmoittautuminen joukkuetoimintaan

Rekisteröityminen kauden 2018 toimintaan on avattu! Pelitoimintaa tarjolla 2000-2013 syntyneille tytöille ja pojille.
Toimintamaksuohjeeseen ja rekisteröitymiseen tästä linkistä!

Muut toimintamuodot

Suuren kysynnän vuoksi olemme perustaneet lapsi & vanhempi toimintaan lisäryhmän pohjoisen alueelle. Ryhmä toimii Hyhkyn kentällä maanantaisin klo 17.00 alkaen 14.5. Ilmoittautuminen tästä linkistä.

Lapsi & vanhempi jalkapallon tutustumisryhmät 2014-2015 syntyneille tytöille ja pojille. Toimintaa on 1krt/viikossa,  21.5-29.6. ja 23.7-17.8 (Alkua siirretty viikko eteenpäin) välisenä aikana. 

Ryhmän tavoitteena on tutustua jalkapalloon erilaisten leikkien ja lapsi+ vanhempi tehtävien avulla. Tehtävissä opetellaan perus motorisia taitoja (juokseminen, potkaiseminen, hyppy, heitto, tasapaino, ketteryys) sekä liikunnallista elämäntapaa ja yhdessä tekemisen pelisääntöjä.

Lapsi + vanhempi toimintaa järjestetään alueittain seuraavilla kentillä ja ajankohtina.
Nämä kaikki ryhmät ovat täynnä ja ilmoittautumisia ei voida enää ottaa vastaan.

Pohjoinen
Tapiolanpuisto ma klo 17.15 sekä 18.15

Itä
Juvelanpuisto Ti klo 17.15 sekä 18.15

Etelä
Hervanta nappula ke klo 17.15 sekä 18.15
Pirkkala Kurikka to klo 17.30

Länsi
Lielahti nappula to klo 17.00
Serlapuisto to klo 18.15

Aikuisten harrasteryhmät ja -joukkueet  (lue lisää)

Ilves Futis-Liigan alaiset aikuisten harrasteryhmät ja -joukkueet tarjoavat kaikille naisille ja miehille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa omalla tasollaan.

 

Naisten harrastejoukkueet   (osallistuvat sarjatoimintaan)

Lady Futis                            (naisten kuntopalloilu, ei sarjatoimintaa)

Miesten harrastejoukkue      (osallistuu 7div piirinsarjatoimintaan)

Leinola Futis                         (naisten ja miesten yhteinen aikuisten
                                             kuntofutisryhmä, ei sarjatoimintaa)Futis-Liiga eli Ilveksen jalkapallon kaupunginosatoiminta

Vuodesta 1975 asti pyörinyt Ilveksen Futis-Liiga on Suomen suurin jalkapallon korttelisarja, jossa pelaa vuosittain yli 3000 pelaajaa.

Futis-Liigan toiminnan pääperiaate on, että kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Harrastukseen osallistuminen pyritään pitämään mahdollisimman helppona. Kustannukset pyritään pitämään alhaisina ja toiminta tuodaan lähikentille.
Futis-Liigan toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. Joukkueiden ohjaajat/valmennus sekä joukkueenjohtaja valitaan pääsääntöisesti pelaajien vanhemmista. Seura luo puitteet toiminnalle ja toimii taustatukena.

Futis-Liigan toiminnan tavoitteina on
- antaa kaikille jalkapallosta kiinnostuneille junioreille ja vanhemmille mahdollisuus harrastaa lajia oman taitonsa ja halunsa mukaisesti joko pelaajana, valmentajana, joukkueenjohtajana, huoltajana, tukijana tai muuna toimihenkilönä.

- löytää ja motivoida kaupunginosatoiminnasta lahjakkaita ja halukkaita junioreita, valmentajia ja muita toimihenkilöitä seuran junioriedustusjoukkueisiin.

Futis-Liigan toiminta on jaettu neljään alueeseen ja 13 kaupunginosaan. Voit tarkastaa oman alueesi/kaupunginosasi tästä. Klikkaamalla sivulta omaa kaupunginosaasi, löydät alueesi yhdyshenkilön yhteystiedot sekä joukkueesi yhteystiedot ja harjoitteluvuorot.

Vapaaehtoiseksi hyvään seuraan

Laajan toiminnan myötä toiminnassa tarvitaan paljon vanhempien apua, olisitko SINÄ valmis toimimaan lasten ja nuorten urheilutoiminnassa omien vahvuuksiesi kautta? Eniten on aina tarvetta valmentajista. Tutustu valmentajan vinkit sivustoon, johon on kerätty peruspaketti valmentamisesta. Tutustu erilaisiin Futis-Liigan tehtäväkuviin tästä. Koulutusta on tarjolla kaikkiin tehtäviin, tutustu koulutustarjontaan tästä. Vapaaehtoiseksi voit ilmoittautua täältä, otamme yhteyttä sinuun

 


Uutiset

TÄHTÄÄ TAMMELAAN - ILMOITTAUTUMINEN POIKIEN JA TYTTÖJEN TAITOKOULUIHIN JA NUORIMPIEN JUNIORIEDUSTUSJOUKKUEIDEN AVOIMIIN HARJOITUKSIIN ALKAA (2013 - 2008 -s. TYTÖT JA POJAT) (09.08.2018)
VOIT LUKEA UUTISEN TÄSTÄ HIENOJEN KUVIEN KANSSA Ilveksen junioriedustustoiminta on Suomen huippua ja myös kansainvälisesti tunnustettua pelaajien kehittämistoimintaa..

Talvitoiminnan esite on julkaistu (04.08.2018)
Ilves jalkapallojaoston talvitoiminta esite on julkaistu. Talvitoiminnassa on n 500 harrastuspaikkaa jalkapallon ja Futsalin eri toimintaryhmissä kaikissa juniori..

19.07.2018  Ilves järjestää SuperPark futiskoulun 31.7-2.8.2018
19.06.2018  Toppari-järjestelmä osaltaan kehittämässä Ilves Futis-Liigan toimintaa