talvikausi.jpg


Seuraa ajankohtaisia uutisia ilvesfutisliiga.fi sivuilta tai somekanavia Facebook Ilves juniorit, Instagram ilves_juniorijalkapallo ja Twitter @Ilvesjuniorit


Futis-Liigan SILJA turnaus 2020

SILJA turnaus 2020 on saatu päätökseen. 383 vaudikasta ottelua pelattuna vaihtelevan sään merkeissä.

KIITOKSET kaikille turnaukseen osallistuneille.

Ottelutulokset:

IKÄLUOKAT E10 ja vanhemmat pojat sekä Et ja vanhemmat tytöt

IKÄLUOKAT F5 - F9 pojat sekä F6-5 ja F8-7 tytötFutis-Liiga kausi 2020

Ilmoittaudu mukaan Futis-Liigan toimintaan tästä 

Lue lisää uudistuvasta Ilves Futis-Liigasta täältä!

Koronavirus myllertää maailmaa ja se vaikuttaa luonnollisesti myös Ilves Futis-Liigan toimintaan.

Toiminta käynnistyy viikolla 23 ma 1.6 alkaen kaikilla 4 alueella ja 13 kaupunginosassa ja jatkamme tauotta syksyyn saakka.

Futis-Liigan 45. toimintakauden ilmoittautuminen on avoinna.  
Tervetuloa mukaan toimintaan uudet ja vanhat pelaajat!

Ilmoittautuminen kauden 2020 Lapsi-vanhempi toimintaan on avattu. Ilmoittautumissivulle pääset tästä linkistä.  

Aikuisten harrastesarjojen ilmoittautumissivulle tästä linkistä

Futis-Liigan toimihenkilön rekisteröitymislomakkeeseen tästä linkistä


parasta-aikaa-banneri.jpg


Futis-Liiga eli Ilveksen jalkapallon kaupunginosatoimintalapset_ja_nuoret_jalk_rgb_300dpi.png

Vuodesta 1975 asti pyörinyt Ilveksen Futis-Liiga on Suomen suurin jalkapallon korttelisarja, jossa pelaa kesäisin yli 3000 pelaajaa. Talvikaudelle on perustettu Talvitoiminnan ryhmiä, joissa pelaa noin 400 pelaajaa ympärivuotisesti.  

Futis-Liigan toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. Joukkueiden ohjaajat/ valmennus sekä joukkueenjohtaja valitaan pääsääntöisesti pelaajien vanhemmista. Seura luo puitteet toiminnalle ja toimii taustatukena.

Futis-Liigan toiminnan pääperiaate on, että kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Harrastukseen osallistuminen pyritään pitämään mahdollisimman helppona. Kustannukset pyritään pitämään alhaisina ja toiminta tuodaan lähikentille.


Futis-Liigan toiminnan tavoitteina on
- antaa kaikille jalkapallosta kiinnostuneille junioreille ja vanhemmille mahdollisuus harrastaa lajia oman taitonsa ja halunsa mukaisesti joko pelaajana, valmentajana, joukkueenjohtajana, huoltajana, tukijana tai muuna toimihenkilönä.

- löytää ja motivoida kaupunginosatoiminnasta lahjakkaita ja halukkaita junioreita, valmentajia ja muita toimihenkilöitä seuran junioriedustusjoukkueisiin.

Futis-Liigan toiminta on jaettu neljään alueeseen ja 13 kaupunginosaan. Voit tarkastaa oman alueesi/kaupunginosasi tästä. Klikkaamalla sivulta omaa kaupunginosaasi, löydät alueesi yhdyshenkilön yhteystiedot sekä joukkueesi yhteystiedot ja harjoitteluvuorot.

Vapaaehtoiseksi hyvään seuraan

Laajan toiminnan myötä toiminnassa tarvitaan paljon vanhempien apua, olisitko SINÄ valmis toimimaan lasten ja nuorten urheilutoiminnassa omien vahvuuksiesi kautta? Eniten on aina tarvetta valmentajista. Tutustu valmentajan vinkit sivustoon, johon on kerätty peruspaketti valmentamisesta. Tutustu erilaisiin Futis-Liigan tehtäväkuviin tästä. Koulutusta on tarjolla kaikkiin tehtäviin, tutustu koulutustarjontaan tästä. Vapaaehtoiseksi voit ilmoittautua täältä, otamme yhteyttä sinuun.


Yksi yhteinen Ilves

Ilveksen jalkapallojaoston strategian "Yksi yhteinen Ilves" mukaisesti on linjattu että seuran jalkapallojoukkueiden peliasut (paidat, sukat ja shortsit) ovat yhtenäiset kaikilla joukkueilla Futis-Liigasta miesten Veikkausliigajoukkueeseen siten, että peliasujen väreinä ovat keltainen ja vihreä. Futis-Liigassa peliasujen värit vaihtuvat kausittain Etelä/Länsi sekä Itä/Pohjoinen.


Uutiset

Silja-turnaus 2020 kuvagalleria - keltavihreää tykitystä oranssin ja punaisen sävyillä (03.08.2020)
Ilves Futis-Liigan kesän päätapahtuma Silja-turnaus käytiin viikonloppuna. Pelejä pelattiin Kaupin urheilupuistossa, Hervannan Ahvenisjärven kentillä sekä Pirkkahallin..

Talvitoiminnan ja taitokoulujen esite julkaistu, yli 500 harrastuspaikkaa tarjolla (02.08.2020)
Ilves Futis-Liigan talvitoimintaan sekä taitokouluihin ilmoittautuminen on nyt auki! Ilmoittaudu mukaan! Futis-Liiga talvitoiminnan tarkoituksena on tarjota kaikille..

29.07.2020  Ilves järjestää lapsi-vanhempi toimintaa laajasti ympäri Tamperetta - 'täällä saa liikkua, leikkiä, nauraa ja nähdä kavereita'
22.07.2020  Ilves jalkapallon heinäkuun Kuukauden vapaaehtoinen - Merja Hakala