Seuraa ajankohtaisia uutisia www.ilvesfutisliiga.fi sivuilta tai Some kanavia Facebook, Instagram ja Twitter @ilvesfutisliiga


Futis-Liiga 2018

Kauden 2018 valmistelut käynnissä.

WP_20180127_11_28_27_Pro.jpg

Futis-Liigan 43. toimintakausi käynnistettiin yhdyshenkilöiden ja toimihenkilöiden
toimintasuunnitelmapäivän merkeissä la 27.1. Tampereen Urheilu- ja Messukeskuksessa.

Ilmoittautuminen toimintaan käynnistyy maaliskuun alussa näiden nettisivujen kautta.

Futis-Liigan nettisivut päivittyvät helmi- maaliskuun aikana. Sivuilta löytyy toistaiseksi kauden 2017 yhteys- harjoitusvuoro ym. tietoja.


Futis-Liiga eli Ilveksen jalkapallon kaupunginosatoiminta

Vuodesta 1975 asti pyörinyt Ilveksen Futis-Liiga on Suomen suurin jalkapallon korttelisarja, jossa pelaa vuosittain yli 3000 pelaajaa.

Futis-Liigan toiminnan pääperiaate on, että kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Harrastukseen osallistuminen pyritään pitämään mahdollisimman helppona. Kustannukset pyritään pitämään alhaisina ja toiminta tuodaan lähikentille.
Futis-Liigan toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. Joukkueiden ohjaajat/valmennus sekä joukkueenjohtaja valitaan pääsääntöisesti pelaajien vanhemmista.Seura luo puitteet toiminnalle ja toimii taustatukena.

Futis-Liigan toiminnan tavoitteina on
- antaa kaikille jalkapallosta kiinnostuneille junioreille ja vanhemmille mahdollisuus harrastaa lajia oman taitonsa ja halunsa mukaisesti joko pelaajana, valmentajana, joukkueenjohtajana, huoltajana, tukijana tai muuna toimihenkilönä.

- löytää ja motivoida kaupunginosatoiminnasta lahjakkaita ja halukkaita junioreita, valmentajia ja muita toimihenkilöitä seuran junioriedustusjoukkueisiin.

Futis-Liigan toiminta on jaettu neljään alueeseen ja 13 kaupunginosaan. Voit tarkastaa oman alueesi/kaupunginosasi tästä. Klikkaamalla sivulta omaa kaupunginosaasi, löydät alueesi yhdyshenkilön yhteystiedot sekä joukkueesi yhteystiedot ja harjoitteluvuorot.

Vapaaehtoiseksi hyvään seuraan

Laajan toiminnan myötä toiminnassa tarvitaan paljon vanhempien apua, olisitko SINÄ valmis toimimaan lasten ja nuorten urheilutoiminnassa omien vahvuuksiesi kautta? Eniten on aina tarvetta valmentajista. Tutustu valmentajan vinkit sivustoon, johon on kerätty peruspaketti valmentamisesta. Tutustu erilaisiin Futis-Liigan tehtäväkuviin tästä. Koulutusta on tarjolla kaikkiin tehtäviin, tutustu koulutustarjontaan tästä. Vapaaehtoiseksi voit ilmoittautua täältä, otamme yhteyttä sinuun

Suora linkki koulutussivuille jossa koulutusten ajankohdat ja ilmoittautumisohjeet

Muut toimintamuodot

Lapsi & vanhempi jalkapallon tutustumisryhmät

Ryhmän tavoitteena on tutustua jalkapalloon erilaisten leikkien ja lapsi+ vanhempi tehtävien avulla. Tehtävissä opetellaan perus motorisia taitoja (juokseminen, potkaiseminen, hyppy, heitto, tasapaino, ketteryys) sekä liikunnallista elämäntapaa ja yhdessä tekemisen pelisääntöjä.


Aikuisten harrasteryhmät ja -joukkueet

Ilves Futis-Liigan alaiset aikuisten harrasteryhmät ja -joukkueet tarjoavat kaikille naisille ja miehille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa omalla tasollaan.Uutiset

Talvitoiminnan ja taitokoulujen harjoitukset peruttu la 16.12 klo 9-12 (16.12.2017)
Talvitoiminnan ja taitokoulujen harjoitukset peruttu la 16.12 klo 9-12 jalitsuhalli sulkemisen takia.  Halli suljettu toistaiseksi märän ja painavan lumikuorman..

Ilveksen ja Pihlajalinnan yhteistyölle jatkoa (15.12.2017 13:10)
Ilves jalkapallo ja Pihlajalinna ovat tehneet erittäin hyvää yhteistyötä jo kolmen vuoden ajan. Nyt osapuolet ovat solmineet uuden kaksivuotisen yhteistyösopimuksen..

07.12.2017  Joulukahvit perjantaina 15.12. klo 10.00-16.00 Tervetuloa!
07.12.2017  Ilveksen Hyvää Seuraa-Futis potkaistiin käyntiin