Seuraa ajankohtaisia uutisia ilvesfutisliiga.fi sivuilta tai somekanavia Facebook Ilves juniorit, Instagram ilves_juniorijalkapallo ja Twitter @Ilvesjunioritfutiskoulu.jpglapset_ja_nuoret_jalk_rgb_300dpi.png

Futis-Liiga kausi 2020

Futis-Liigan jo 45. toimintakausi on alkamassa. Rekisteröityminen avataan ystävänpäivänä 14. helmikuuta. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat pelaajat!

Futis-Liigan viime kauden toimihenkilöiden päättäjäis- ja palkitsemistilaisuutta vietettiin keskiviikkona 9.10.2019 Tampereen Seudun Osuuspankin tiloissa. 

Tilaisuudessa myönnetyt huomionosoitukset ja palkinnot.


Yksi yhteinen Ilves

Ilveksen jalkapallojaoston strategian "Yksi yhteinen Ilves" mukaisesti on linjattu että seuran jalkapallojoukkueiden peliasut (paidat, sukat ja shortsit) ovat yhtenäiset kaikilla joukkueilla Futis-Liigasta miesten Veikkausliigajoukkueeseen siten, että peliasujen väreinä ovat keltainen ja vihreä. Futis-Liigassa peliasujen värit vaihtuvat kausittain Etelä/Länsi sekä Itä/Pohjoinen.

Futis-Liiga eli Ilveksen jalkapallon kaupunginosatoiminta

Vuodesta 1975 asti pyörinyt Ilveksen Futis-Liiga on Suomen suurin jalkapallon korttelisarja, jossa pelaa kesäisin yli 3000 pelaajaa. Talvikaudelle on perustettu Talvitoiminnan ryhmiä, joissa pelaa noin 400 pelaajaa ympärivuotisesti.  

Futis-Liigan toiminnan pääperiaate on, että kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Harrastukseen osallistuminen pyritään pitämään mahdollisimman helppona. Kustannukset pyritään pitämään alhaisina ja toiminta tuodaan lähikentille.
Futis-Liigan toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. Joukkueiden ohjaajat/valmennus sekä joukkueenjohtaja valitaan pääsääntöisesti pelaajien vanhemmista. Seura luo puitteet toiminnalle ja toimii taustatukena.

Futis-Liigan toiminnan tavoitteina on
- antaa kaikille jalkapallosta kiinnostuneille junioreille ja vanhemmille mahdollisuus harrastaa lajia oman taitonsa ja halunsa mukaisesti joko pelaajana, valmentajana, joukkueenjohtajana, huoltajana, tukijana tai muuna toimihenkilönä.

- löytää ja motivoida kaupunginosatoiminnasta lahjakkaita ja halukkaita junioreita, valmentajia ja muita toimihenkilöitä seuran junioriedustusjoukkueisiin.

Futis-Liigan toiminta on jaettu neljään alueeseen ja 13 kaupunginosaan. Voit tarkastaa oman alueesi/kaupunginosasi tästä. Klikkaamalla sivulta omaa kaupunginosaasi, löydät alueesi yhdyshenkilön yhteystiedot sekä joukkueesi yhteystiedot ja harjoitteluvuorot.

Vapaaehtoiseksi hyvään seuraan

Laajan toiminnan myötä toiminnassa tarvitaan paljon vanhempien apua, olisitko SINÄ valmis toimimaan lasten ja nuorten urheilutoiminnassa omien vahvuuksiesi kautta? Eniten on aina tarvetta valmentajista. Tutustu valmentajan vinkit sivustoon, johon on kerätty peruspaketti valmentamisesta. Tutustu erilaisiin Futis-Liigan tehtäväkuviin tästä. Koulutusta on tarjolla kaikkiin tehtäviin, tutustu koulutustarjontaan tästä. Vapaaehtoiseksi voit ilmoittautua täältä, otamme yhteyttä sinuun


Uutiset

Ilves ry. hakee poikien valmennuspäällikköä (23.01.2020)
Ilves ry:n jalkapallojaosto hakee poikien valmennuspäällikköä (C15-F7) määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2022 saakka. Toimi on päätoiminen ja tehtävä alkaa 1.5..

Futis-Liigan Talvitoiminta - harrastusmahdollisuus ympäri vuoden (22.01.2020)
Kuvassa Talvitoiminnasta vastaava Juha Pakarinen. Ilveksen Futis-Liigan Talvitoiminta alkoi jo syyskuun viimeisenä viikonloppuna ja jatkuu aina maaliskuun loppuun..

08.01.2020  Ilmoittautuminen hiihtolomaviikon Futiskouluun on jo auki
03.12.2019 10:20  Parasta aikaa yhdessä! Veikkausliigakausikortti Ilves-juniorin vanhemmalle vain 60 euroa