Seuraa ajankohtaisia uutisia www.ilvesfutisliiga.fi sivuilta tai Some kanavia Facebook, Instagram ja Twitter @ilvesfutisliiga


Futis-Liiga 2018

Koulujenvälinen jalkapalloturnaus 23.-26.4.2018 Kaupin Urheilupuisto

HUOM! Muutoksia;
P5.-6.-lk, T5.-6.-lk, P3.-4.-lk sekä P1.-2.-lk otteluohjelmissa


otteluohjelma

Ilmoittautuminen_auki.jpg

Ilmoittautuminen joukkuetoimintaan

Rekisteröityminen kauden 2018 toimintaan on avattu! Pelitoimintaa tarjolla 2000-2013 syntyneille tytöille ja pojille.
Toimintamaksuohjeeseen ja rekisteröitymiseen tästä linkistä!

Muut toimintamuodot

Lapsi & vanhempi jalkapallon tutustumisryhmät 2014-2015 syntyneille tytöille ja pojille. Toimintaa on 1krt/viikossa,  14.5-29.6. ja 23.7-10.8 välisenä aikana. Ilmoittautuminen toimipaikka kohta linkistä.

Ryhmän tavoitteena on tutustua jalkapalloon erilaisten leikkien ja lapsi+ vanhempi tehtävien avulla. Tehtävissä opetellaan perus motorisia taitoja (juokseminen, potkaiseminen, hyppy, heitto, tasapaino, ketteryys) sekä liikunnallista elämäntapaa ja yhdessä tekemisen pelisääntöjä.

Lapsi + vanhempi Pohjoinen   Tapiolanpuisto ma klo 17.15

Lapsi + vanhempi Pohjoinen Tapiolanpuisto ma klo 18.15

Lapsi + vanhempi Itä Juvelanpuisto Ti klo 17.15

Lapsi + vanhempi Itä Juvelanpuisto Ti klo 18.15

Lapsi + vanhempi Etelä Hervanta nappula ke klo 17.15

Lapsi + vanhempi Etelä Hervanta nappula ke klo 18.15

Lapsi + vanhempi Etelä  Pirkkala Kurikka to klo 17.30

Lapsi + vanhempi Länsi Lielahti nappula to klo 17.00

Lapsi + vanhempi Länsi Serlapuisto to klo 18.15

Aikuisten harrasteryhmät ja -joukkueet  (lue lisää)

Ilves Futis-Liigan alaiset aikuisten harrasteryhmät ja -joukkueet tarjoavat kaikille naisille ja miehille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa omalla tasollaan.

Naisten harrastejoukkueet   (osallistuvat sarjatoimintaan)

Lady Futis                            (naisten kuntopalloilu, ei sarjatoimintaa)

Miesten harrastejoukkue      (osallistuu 7div piirinsarjatoimintaan)

Leinola Futis                         (naisten ja miesten yhteinen aikuisten
                                             kuntofutisryhmä, ei sarjatoimintaa)Futis-Liiga eli Ilveksen jalkapallon kaupunginosatoiminta

Vuodesta 1975 asti pyörinyt Ilveksen Futis-Liiga on Suomen suurin jalkapallon korttelisarja, jossa pelaa vuosittain yli 3000 pelaajaa.

Futis-Liigan toiminnan pääperiaate on, että kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Harrastukseen osallistuminen pyritään pitämään mahdollisimman helppona. Kustannukset pyritään pitämään alhaisina ja toiminta tuodaan lähikentille.
Futis-Liigan toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. Joukkueiden ohjaajat/valmennus sekä joukkueenjohtaja valitaan pääsääntöisesti pelaajien vanhemmista. Seura luo puitteet toiminnalle ja toimii taustatukena.

Futis-Liigan toiminnan tavoitteina on
- antaa kaikille jalkapallosta kiinnostuneille junioreille ja vanhemmille mahdollisuus harrastaa lajia oman taitonsa ja halunsa mukaisesti joko pelaajana, valmentajana, joukkueenjohtajana, huoltajana, tukijana tai muuna toimihenkilönä.

- löytää ja motivoida kaupunginosatoiminnasta lahjakkaita ja halukkaita junioreita, valmentajia ja muita toimihenkilöitä seuran junioriedustusjoukkueisiin.

Futis-Liigan toiminta on jaettu neljään alueeseen ja 13 kaupunginosaan. Voit tarkastaa oman alueesi/kaupunginosasi tästä. Klikkaamalla sivulta omaa kaupunginosaasi, löydät alueesi yhdyshenkilön yhteystiedot sekä joukkueesi yhteystiedot ja harjoitteluvuorot.

Vapaaehtoiseksi hyvään seuraan

Laajan toiminnan myötä toiminnassa tarvitaan paljon vanhempien apua, olisitko SINÄ valmis toimimaan lasten ja nuorten urheilutoiminnassa omien vahvuuksiesi kautta? Eniten on aina tarvetta valmentajista. Tutustu valmentajan vinkit sivustoon, johon on kerätty peruspaketti valmentamisesta. Tutustu erilaisiin Futis-Liigan tehtäväkuviin tästä. Koulutusta on tarjolla kaikkiin tehtäviin, tutustu koulutustarjontaan tästä. Vapaaehtoiseksi voit ilmoittautua täältä, otamme yhteyttä sinuunkotipelit_mainos.jpg


Uutiset

Mobiilijäsenkortti ILVES App ladattavissa (20.04.2018)
Suomen suurin urheiluseura Ilves ry on lanseerannut uuden Ilves-Appin. Ilves-Appi on mobiili jäsenkorttisovellus, joka on valmiina käytettäväksi missä ja milloin..

Ilves järjestää jälleen Suomen suurimman koulujenvälisen jalkapallotapahtuman (19.04.2018)
Ilveksen jalkapallojaosto haluaa omalta osaltaan tukea lasten liikkumista ja harrastamista ja järjestämme jälleen jo perinteeksi muodostuneen koulujenvälisen jalkapalloturnauksen..

12.04.2018  Futis-Liigan toimintamaksun hintaporras
06.03.2018  Ilves naisten ja miesten liigajoukkueiden kausikortit nyt myynnissä