Seuraa ajankohtaisia uutisia www.ilvesfutisliiga.fi sivuilta tai Some kanavia Facebook, Instagram ja Twitter @ilvesfutisliiga


Futis-Liiga 2017

Kiitos kaikille Futis-Liigan kauden 2017 palautekyselyyn vastanneille .
Arvonnan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti lokakuun aikana.Futis-Liigan kauden 2017 taitotekniikkakilpailut järjestettiin Vuoreksen Ilves kentällä lauantaina 19.8.2017. 

tarkastetut tulokset   tytöt     pojat


Silja turnaus 2017

19.-20.8.2017 Ahvenisjärvi ja Leinola 
ikäluokat B-p, C-p, D-p sekä D-tytöt         tulokset

Naisten harraste 12.-13.8.2017 Vuores    tulokset

5.-6.8.2017  F9-F5 tytöt ja pojat Vuores:  tulokset

5.-6.8.2017  E10p, E11p sekä Et ja Ct Kaupin Urheilupuisto:
tulokset            alkulohkojen sarjataulukotOSUUSPANKKI TURNAUS  la 27.5. - su 28.5.2017.tulokset

Kevätturnaus 13.5.2017 ottelutulokset
Futis-Liiga eli Ilveksen jalkapallon kaupunginosatoiminta

Vuodesta 1975 asti pyörinyt Ilveksen Futis-Liiga on Suomen suurin jalkapallon korttelisarja, jossa pelaa vuosittain yli 3000 pelaajaa.

Futis-Liigan toiminnan pääperiaate on, että kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Harrastukseen osallistuminen pyritään pitämään mahdollisimman helppona. Kustannukset pyritään pitämään alhaisina ja toiminta tuodaan lähikentille.
Futis-Liigan toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. Joukkueiden ohjaajat/valmennus sekä joukkueenjohtaja valitaan pääsääntöisesti pelaajien vanhemmista.Seura luo puitteet toiminnalle ja toimii taustatukena.

Futis-Liigan toiminnan tavoitteina on
- antaa kaikille jalkapallosta kiinnostuneille junioreille ja vanhemmille mahdollisuus harrastaa lajia oman taitonsa ja halunsa mukaisesti joko pelaajana, valmentajana, joukkueenjohtajana, huoltajana, tukijana tai muuna toimihenkilönä.

- löytää ja motivoida kaupunginosatoiminnasta lahjakkaita ja halukkaita junioreita, valmentajia ja muita toimihenkilöitä seuran junioriedustusjoukkueisiin.

Futis-Liigan toiminta on jaettu neljään alueeseen ja 13 kaupunginosaan. Voit tarkastaa oman alueesi/kaupunginosasi tästä. Klikkaamalla sivulta omaa kaupunginosaasi, löydät alueesi yhdyshenkilön yhteystiedot sekä joukkueesi yhteystiedot ja harjoitteluvuorot.

Vapaaehtoiseksi hyvään seuraan

Laajan toiminnan myötä toiminnassa tarvitaan paljon vanhempien apua, olisitko SINÄ valmis toimimaan lasten ja nuorten urheilutoiminnassa omien vahvuuksiesi kautta? Eniten on aina tarvetta valmentajista. Tutustu valmentajan vinkit sivustoon, johon on kerätty peruspaketti valmentamisesta. Tutustu erilaisiin Futis-Liigan tehtäväkuviin tästä. Koulutusta on tarjolla kaikkiin tehtäviin, tutustu koulutustarjontaan tästä. Vapaaehtoiseksi voit ilmoittautua täältä, otamme yhteyttä sinuun

Suora linkki koulutussivuille jossa koulutusten ajankohdat ja ilmoittautumisohjeet

Muut toimintamuodot

Lapsi & vanhempi jalkapallon tutustumisryhmät

Ryhmän tavoitteena on tutustua jalkapalloon erilaisten leikkien ja lapsi+ vanhempi tehtävien avulla. Tehtävissä opetellaan perus motorisia taitoja (juokseminen, potkaiseminen, hyppy, heitto, tasapaino, ketteryys) sekä liikunnallista elämäntapaa ja yhdessä tekemisen pelisääntöjä.


Aikuisten harrasteryhmät ja -joukkueet

Ilves Futis-Liigan alaiset aikuisten harrasteryhmät ja -joukkueet tarjoavat kaikille naisille ja miehille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa omalla tasollaan.Uutiset

Futis-Liigan toimihenkilöiden palkitsemiset (06.10.2017)
Futis-Liigan kauden 2017 valmentajien ja toimihenkilöiden päättäjäisiä vietettiin torstaina 5.10. Tamperen Seudun Osuuspankin tiloissa. Tilaisuudessa jaettiin seuraavat..

Futis-Liigan talvitoiminta käynnistyi (04.10.2017)
Futis-Liigan suositut talvitoimintaryhmät aloittivat toimintansa lauantaina 30.9. Aamupäivän aikana Leinolan kentällä liikutettiin noin 400 eri-ikäistä peluria...

26.09.2017 10:20  Veikkauksen verkkokumppanuus, tukea Ilveksen junioreille
21.09.2017  Alueellisia päättäjäisiä vietettiin Pirkkalassa, Vuoreksessa, Kaukajärvellä, Leinolassa, Kaupissa ja Lentävänniemessä!