tukeaharrastamiseen.gif

Seuraa ajankohtaisia uutisia ilvesfutisliiga.fi sivuilta tai somekanavia Facebook Ilves juniorit, Instagram ilves_juniorijalkapallo ja Twitter @Ilvesjuniorit


ILMOITTAUTUMINEN FUTIS-LIIGAN KAUDEN 2021 TOIMINTAAN

Ilmoittautumiset Suomen suurimpaan kortteliliigaan on avattu!
Futis-Liigassa mukana vuosittain yli 3500 pelaajaa.

Ilmoittautuminen ikäluokissa D13 (2008) - F5 (2016) syntyneet tapahtuu perinteisesti omaan kaupunginosaan alla olevasta linkistä.
Toimintaa järjestetään 13 kaupunginosassa neljällä alueella. Katso aluejako tästä.
Harjoitukset lähikentällä ja peli- ja kilpailutoiminta tekonurmikentillä.

Kaudelle 2021 olemme uudistaneet vanhempien C14-15 (v. 2007-06 syntyneet) sekä B16-17 (2005-04 syntyneet) ikäluokkien toimintamallia.
 Ilmoittautuminen alla olevasta linkistä kootusti alueittain. Ilmoittautumisten perusteella muodostetaan alueelliset joukkueet ikäluokittain tytöille sekä pojille kaikille neljälle Futis-Liigan alueelle. 
Aluejoukkuetoiminnasta voit lukea lisää tästä

Ilmoittautuminen ikäluokat 2008-2016 syntyneet

Ilmoittautuminen ikäluokat 2004-2007 syntyneetIlmoittautumiset lapsi-vanhempi ryhmiin


Ilmoittautumiset aikuisten harrasteryhmiin


Toimihenkilöiden, joukkueenjohtajien ja valmentajien, rekisteröityminen toimintaanFutis-Liiga eli Ilveksen jalkapallon kaupunginosatoimintalapset_ja_nuoret_jalk_rgb_300dpi.png

Vuodesta 1975 asti pyörinyt Ilveksen Futis-Liiga on Suomen suurin jalkapallon korttelisarja, jossa pelaa kesäisin yli 3000 pelaajaa. Talvikaudelle on perustettu Talvitoiminnan ryhmiä, joissa pelaa noin 400 pelaajaa ympärivuotisesti.  

Futis-Liigan toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. Joukkueiden ohjaajat/ valmennus sekä joukkueenjohtaja valitaan pääsääntöisesti pelaajien vanhemmista. Seura luo puitteet toiminnalle ja toimii taustatukena.

Futis-Liigan toiminnan pääperiaate on, että kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Harrastukseen osallistuminen pyritään pitämään mahdollisimman helppona. Kustannukset pyritään pitämään alhaisina ja toiminta tuodaan lähikentille.


Futis-Liigan toiminnan tavoitteina on
- antaa kaikille jalkapallosta kiinnostuneille junioreille ja vanhemmille mahdollisuus harrastaa lajia oman taitonsa ja halunsa mukaisesti joko pelaajana, valmentajana, joukkueenjohtajana, huoltajana, tukijana tai muuna toimihenkilönä.

- löytää ja motivoida kaupunginosatoiminnasta lahjakkaita ja halukkaita junioreita, valmentajia ja muita toimihenkilöitä seuran junioriedustusjoukkueisiin.

Futis-Liigan toiminta on jaettu neljään alueeseen ja 13 kaupunginosaan. Voit tarkastaa oman alueesi/kaupunginosasi tästä. Klikkaamalla sivulta omaa kaupunginosaasi, löydät alueesi yhdyshenkilön yhteystiedot sekä joukkueesi yhteystiedot ja harjoitteluvuorot.

Vapaaehtoiseksi hyvään seuraan

Laajan toiminnan myötä toiminnassa tarvitaan paljon vanhempien apua, olisitko SINÄ valmis toimimaan lasten ja nuorten urheilutoiminnassa omien vahvuuksiesi kautta? Eniten on aina tarvetta valmentajista. Tutustu valmentajan vinkit sivustoon, johon on kerätty peruspaketti valmentamisesta. Tutustu erilaisiin Futis-Liigan tehtäväkuviin tästä. Koulutusta on tarjolla kaikkiin tehtäviin, tutustu koulutustarjontaan tästä. Vapaaehtoiseksi voit ilmoittautua täältä, otamme yhteyttä sinuun.


Yksi yhteinen Ilves

Ilveksen jalkapallojaoston strategian "Yksi yhteinen Ilves" mukaisesti on linjattu että seuran jalkapallojoukkueiden peliasut (paidat, sukat ja shortsit) ovat yhtenäiset kaikilla joukkueilla Futis-Liigasta miesten Veikkausliigajoukkueeseen siten, että peliasujen väreinä ovat keltainen ja vihreä. Futis-Liigassa peliasujen värit vaihtuvat kausittain Etelä/Länsi sekä Itä/Pohjoinen.