Seuraa ajankohtaisia uutisia www.ilvesfutisliiga.fi sivuilta tai Some kanavia Facebook, Instagram ja Twitter @ilvesfutisliiga


Futis-Liiga 2017

Ilmoittautuminen kesän 2017 toimintaan ikäluokille 1999 - 2012 syntyneet on avoinna. Siirry toimintamaksuohjesivulle ja rekisteröitymiseen TÄSTÄ linkistä.


Suosittujen Lapsi+vanhempi ryhmien ilmoittautumiset on avattu. Siirry info- ja ilmoittautumissivulle tästä linkistä.


Aikuisten harrasteryhmien ilmoittautumiset on avattu. Siirry info- ja ilmoittautumissivulle tästä linkistä.


Futis-Liigan joukkueenjohtajakoulutuksessa tutustutaan Ilveksen jalkapallotoimintaan sekä käydään läpi joukkueen toimintaan liittyvät käytännön asiat joukkueenjohtajan näkökulmasta. Joukkueenjohtajakoulutukseen suositellaan osallistuvan kaikki erityisesti uudet joukkueenjohtajat. 

Seuraavat joukkueenjohtajakoulutukset:

Ti 25.4.  Ilves toimisto Rieväkatu 12
Ke 3.5.   Ilves toimisto Rieväkatu 12

Ilmoittautuminen joukkueenjohtajakoulutuksiin tästä


Futis-Liiga eli Ilveksen jalkapallon kaupunginosatoiminta

Vuodesta 1975 asti pyörinyt Ilveksen Futis-Liiga on Suomen suurin jalkapallon korttelisarja, jossa pelaa vuosittain yli 3000 pelaajaa.

Futis-Liigan toiminnan pääperiaate on, että kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Harrastukseen osallistuminen pyritään pitämään mahdollisimman helppona. Kustannukset pyritään pitämään alhaisina ja toiminta tuodaan lähikentille.
Futis-Liigan toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. Joukkueiden ohjaajat/valmennus sekä joukkueenjohtaja valitaan pääsääntöisesti pelaajien vanhemmista.Seura luo puitteet toiminnalle ja toimii taustatukena.

Futis-Liigan toiminnan tavoitteina on
- antaa kaikille jalkapallosta kiinnostuneille junioreille ja vanhemmille mahdollisuus harrastaa lajia oman taitonsa ja halunsa mukaisesti joko pelaajana, valmentajana, joukkueenjohtajana, huoltajana, tukijana tai muuna toimihenkilönä.

- löytää ja motivoida kaupunginosatoiminnasta lahjakkaita ja halukkaita junioreita, valmentajia ja muita toimihenkilöitä seuran junioriedustusjoukkueisiin.

Futis-Liigan toiminta on jaettu neljään alueeseen ja 13 kaupunginosaan. Voit tarkastaa oman alueesi/kaupunginosasi tästä. Klikkaamalla sivulta omaa kaupunginosaasi, löydät alueesi yhdyshenkilön yhteystiedot sekä joukkueesi yhteystiedot ja harjoitteluvuorot (tiedot päivityksen alla, osittain vielä 2016 tiedot).

Vapaaehtoiseksi hyvään seuraan

Laajan toiminnan myötä toiminnassa tarvitaan paljon vanhempien apua, olisitko SINÄ valmis toimimaan lasten ja nuorten urheilutoiminnassa omien vahvuuksiesi kautta? Eniten on aina tarvetta valmentajista. Tutustu valmentajan vinkit sivustoon, johon on kerätty peruspaketti valmentamisesta. Tutustu erilaisiin Futis-Liigan tehtäväkuviin tästä. Koulutusta on tarjolla kaikkiin tehtäviin, tutustu koulutustarjontaan tästä. Vapaaehtoiseksi voit ilmoittautua täältä, otamme yhteyttä sinuun

Suora linkki koulutussivuille jossa koulutusten ajankohdat ja ilmoittautumisohjeet

Muut toimintamuodot

Lapsi & vanhempi jalkapallon tutustumisryhmät

Ryhmän tavoitteena on tutustua jalkapalloon erilaisten leikkien ja lapsi+ vanhempi tehtävien avulla. Tehtävissä opetellaan perus motorisia taitoja (juokseminen, potkaiseminen, hyppy, heitto, tasapaino, ketteryys) sekä liikunnallista elämäntapaa ja yhdessä tekemisen pelisääntöjä.

Tervetuloa mukaan aloittamaan mukava yhteinen harrastus!

Ilmoittautuminen kesän 2017 toimintaan, siirry info- ja ilmoittautumissivulle tästä linkistä.

Aikuisten harrasteryhmät ja -joukkueet

Ilves Futis-Liigan alaiset aikuisten harrasteryhmät ja -joukkueet tarjoavta kaikille naisille ja miehille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa omalla tasollaan.

Ilmoittautuminen kesän 2017 toimintaan, siirry info- ja ilmoittautumissivulle tästä linkistä.

Ilves_Rops.JPG


Uutiset

Hienosti kautensa aloittaneessa miesten edustusjoukkueessa neljä Futis-Liigakasvattia (20.04.2017)
Ilveksen miesten edustusjoukkueen kausi jatkuu lauantaina 22.4. klo 16.00 Ratinan stadionilla, kun vierailulle saapuu kauden alavireisesti aloittanut Rovaniemen..

Piirustuskilpailun satoa (03.04.2017)
Ilveksen piirustuskilpailuun on tullut jo mukavasti piirustuksia. Muista sinäkin osallistua, lataa puuhakirja ja lähetä kuva toimistolle 21.4. mennessä, samalla..

31.03.2017 16:33  Veikkauksen verkkokumppanuus, tukea Ilveksen jalkapallotoimintaan
25.03.2017  E-taso lasten valmennuskoulutusta ke 29.3 ja pelinohjaajakoulutus to 6.4